Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

evde rahatlık onemlı olur hele ki çocuklu anne rahat olmalı seksilik nedır yaaa... kendi sizin için bişiler yapıyor mu?
Tişört altına da basketbol şortu giyermiş yaz kış genelde bu tarzmış, evleri merkezi sistemle ısındığı için soğuk olma durumu yokMuş Bazen boxerla bile dolaştığı oluyormuş enişte beyin ☺

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:

Burada okuyup evi gırgırladım o akşam :KK70: vur patlasın çal oynasın :KK70:

Ben kisa gecelikleri cok seviyorum ama esim boyle seylerden etkilenmiyor, etkilenmiyor derken gereksiz diyip duruyor insanin hevesini kaciriyor ama yinede aliyorum giyiyorum.
Etkilenmek icin gecelige vs ihtiyac duyanlar cinsel problemliymis. :KK70: :KK70: tobe yarabbim
Boşver kendin için giy suslenince bakım yapınca insan kendini daha mutlu oluyor özgüveni yükseliyor ve otomatik olarak daha mutlu oluyorsun

Kisin kadifeye bayılırım olmadi tayt giyerim polar olandan nefret ediyom ya alerji yapıyor tüy topluyor

Tayt askili body soguksa ustume salas bir hirka giyerim altimada panduflar:) saclarim ya masalidir yada salas topuzlu makyajimida yaparim gelmeden 3 senedir bir pijama giymisligim yok evde:halay: esimin istemesinden ziyade seviyorum evde bile bakimli olmayi benimde 1 yasinda oglum var ona ragmen ozeniyorumm aliskanlik oldu

ya nerelerden buluyorsunuz bu kıyafetleri.ben bakıyorum sexy şeyler ya çok pahalı ya fazla sexy.hani evde tatlış olayım güzel güzel takımlar giyeyim diyprum hem uygun hem de güzel şık pijama tayt vs bulamıyorum.nerden alıyorsanız bilen bana mesaj atsın :KK70:

Ah benim kocam da aşkım havalar soğudu peluş pijamalarını giy üstüne hırkanı giy die die dilinde tüy bitiyor.Taytla dolaşsam önce kendi donup müdahale eder herhalde:)Konu sahibi eşinden tüyo iste bence

Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
Ya sevişirken aşık olurlarsa:KK17: sevişirken de soyunmayın kızlar :skandal:

X