- 30 Nisan 2016
- 3.709
- 4.661
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
benimde var çok güzelLeopar desenli polar pijama seksiliğe birebir
Evde topukluyla ne işimiz var.biz evde ayakkabı giymiyoruz.
Çocuklu evde nasil seksi dolaşinir?
Vallaha ben utanirim.
Bir yaştan sonra mümkün değil
Adam resmen genelev havasindaKesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahahabazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..
Benim eşimede dekolte hiç samimi gelmiyorçekici görünmeyi geçtim samimi gelmiyormuş ortada iki tane meme löp löp dışarda habire el altında gibi öyle rastgele ortada gibi geliyor ona günlük öyle dolaşmamı istemez. Ama tayt giymemi sever. Spor giyinmem çekici geliyor ona. Switshirt giymemi seviyor mesela file çorabı çok severr
Bence giyin rahat bir topuklu ev ayakkabısı. Stiletto ince topuk olmaz belki ama kalın topuklu bişey giyilebilirEvde topukluyla ne işimiz var.biz evde ayakkabı giymiyoruz.
Aynen bizimki kalçacıGöğüs sevmiyor demek ki eşiniz kalça seviyordur :) Her erkeğin tercihi farklı imiş bu konuda. Allahım ne kadar açık yazdım
Aynen bizimki kalçacıahahahah sapuk kocalarımızzz ay hiç böyle isteklerimiz yok ya bizim :/ mesela ben fazla bir şey istemiyorum. Ara sıra siyah atlet giysin istiyorum çok mu ya?? sanki üstünde imalı yazılar yazan renkli baksırlar giy diyorum. Benim kocamı ultra çekici bulmam için gereken tek şey beyaz atlet yerine siyah giymesi
Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esineGünaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
istemsiz sesli güldüm güzel mizacin varo nasıl evde seksi seksi dolaşıyor mu?
kışın kat kat giyinip lahana gibi dolaşıyor insanlar dekolte falan nasıl olur bilemedim
Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine
Al sana en sağlamından cinnet sebebiben erkeğim diyor cevap bu