Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Benim eşimede dekolte hiç samimi gelmiyor :KK70: çekici görünmeyi geçtim samimi gelmiyormuş :KK70: ortada iki tane meme löp löp dışarda habire el altında gibi öyle rastgele ortada gibi geliyor ona :KK70: günlük öyle dolaşmamı istemez. Ama tayt giymemi sever. Spor giyinmem çekici geliyor ona. Switshirt giymemi seviyor mesela :KK70: file çorabı çok severr

Kesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahaha :-) bazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..:halay::olamaz::oops:
Adam resmen genelev havasinda

Benim eşimede dekolte hiç samimi gelmiyor :KK70: çekici görünmeyi geçtim samimi gelmiyormuş :KK70: ortada iki tane meme löp löp dışarda habire el altında gibi öyle rastgele ortada gibi geliyor ona :KK70: günlük öyle dolaşmamı istemez. Ama tayt giymemi sever. Spor giyinmem çekici geliyor ona. Switshirt giymemi seviyor mesela :KK70: file çorabı çok severr

Göğüs sevmiyor demek ki eşiniz kalça seviyordur :) Her erkeğin tercihi farklı imiş bu konuda. Allahım ne kadar açık yazdım:KK70:

yorumları okudum da biz ölmüşüz :silah::silah:heleki öyle soğuk yerdeyız kı doğalgaz artı soba yakarız.yunlu çorap termal içlik hırka kazak gezıyoz.hazırana kadar yorgan ustune yorgan atıyoz.:KK1::hasta::kahve:

Göğüs sevmiyor demek ki eşiniz kalça seviyordur :) Her erkeğin tercihi farklı imiş bu konuda. Allahım ne kadar açık yazdım:KK70:
Aynen bizimki kalçacı :KK70: ahahahah :KK70: sapuk kocalarımızzz ay hiç böyle isteklerimiz yok ya bizim :/ mesela ben fazla bir şey istemiyorum. Ara sıra siyah atlet giysin istiyorum çok mu ya?? :KK70: sanki üstünde imalı yazılar yazan renkli baksırlar giy diyorum. Benim kocamı ultra çekici bulmam için gereken tek şey beyaz atlet yerine siyah giymesi :KK70:

valla herkes gülmüş ti ye almış ama eşinizi takdir ettim açıkçası. beğenilerini söylemiş ve evde diye belirtmiş. sonra başka konularda görüyoruz eşi başka kadınlara gidenleri ve buna tepki olarak söylenenleri. eşinizin talebi normal arkadaşların dediği gibi rahatlık salaş olmak değildir. tayt v yaka buluz rahat kumaşlı gömlekler. sade ama hatlarınızı cazip gösterecek ev elbiseleri (ben ten markasının vb beğeniyorum ev kıyafetlerini) bir de sade bir ruj ya da niveanın dudak kremi (hem kışın dudaklarınız nemlenir). bir de sık sık saçlarınızı tarayın eğer dağınık ise. vaktiniz varsa önlerini bile olsa düzleştirin. ben kendime dikkat ettiğim zamanlarda eşim de dikkat ediyor bana yayılınca o daha beter oluyor. üzüm üzüme baka baka kararır derler siz özendikçe o da özenir..

Aynen bizimki kalçacı :KK70: ahahahah :KK70: sapuk kocalarımızzz ay hiç böyle isteklerimiz yok ya bizim :/ mesela ben fazla bir şey istemiyorum. Ara sıra siyah atlet giysin istiyorum çok mu ya?? :KK70: sanki üstünde imalı yazılar yazan renkli baksırlar giy diyorum. Benim kocamı ultra çekici bulmam için gereken tek şey beyaz atlet yerine siyah giymesi :KK70:

İnatçıysa giymez bacım :) Ama ben bir kere aaa çok güzelmiş rahatmış falan diye siyah mavi falan boxerlar aldırdım arada giyiyor onları hemen popoya bir şaplak atıyorum beyaza dönmesin diye:KK70: Beyaz don atlet öğğğğğ, yıkaması da sıkıntı :KK70:

Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor :-) Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum ! :KK8:
Evde sadece biz yaşamiyoruz. Cinlerin varliginj unutmayin. Sizi o tarz gorurlerse musallat llurlar aşık olular. Hadis diyir onlari görseniz adim atamayacak jadar her yerin dolu olduğunu bilirdiniz. Dikkatli ol kardesim uyma esine

evde rahatlık onemlı olur hele ki çocuklu anne rahat olmalı seksilik nedır yaaa... kendi sizin için bişiler yapıyor mu?

X