- 24 Şubat 2021
- 24
- 10
- 29
- Konu Sahibi Daisyellow
Evet şunu merak ediyorum evde bakimli şık gezmekten ote seksi gezmek cocuk varken nasl oluyor hanmlar yani bebek kucaginda bile o annelik roluyle seksi giyinmek tuhaf geliyor bana o his gecmez gbi geliyorda? Yakışmaz gibi, ozellikle cocuklarnz buyumeye basladktan snra benm eşim aile değerleri yuksek muhafazakar yani hatta cocugun yannda bu ne hal bylemi ornek oluyosun ayıp cocugun yannda boylemi geziosun bile diyebilir diye tahmin ediyorum. Cocuklu hanmlar sdce yatak odasina gectgnzde mi seksi giyiniyorsunuz ben gün icinde yaz gunleri mesala mini etek şort gogus bolgesi açık tişört sırtı açık bir atlet ic çamaşirini gosterecek bir dantel taytm var mesala boyle dolasmak gbi bahsediorum illa fantezi gecelik sex yapmak icin giyilmiş gibi degil, her zaman ilgisini cekmek kendini seksi hssetmek mesele. Bu knuda cocuklu hanmlar kendini kisitliyormu malum. Ama gercekten tvlerde dişarda kadnlar tum seksiligini guzellgni dişiliğini ön plana ckarip boy gosterrken seneler gecerken sen evde kendini kapatmak zorunda hissetmen eşine byle gozukmemen felan iyi bir psikoloji degl sikinti yaptm..
Son düzenleme: