evde satış hakkinda....

csby

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2015
76
17
33
Iyi geceler kizlar. Benim 1000-1500 arasi bi bütçem var ve tesettür tunik yelek bluz gibi biseyler alip satmak istiyorum küçük bir ilcede yasiyorum biyle yapan cok var burda daha sonra is tutarsa büyüyüp dükkan acmak istiyorum. Bir toptanci buldum uygun fiyatli ürünler de güzel Ama esim elindeki parayla olmaz diyor bnde ufaktan baslarim büyüyüp gider insallah diyorum. Çünkü buldugum ürünler etrafta hep aranilan tarzda seyler sizce nasil bir yol izlemeliyim fikirlerinize ihtiyacim var

İnstagramda böyle satış yapanlar çok var hatta işi büyütüm internet sitesi falan açanı da gördüm ama pek bilgim yok bu konuda.

Instagram dan satış yapabilirsiniz çok var o şekilde başlayan takipçiniz fazla olursa tutturabilirsiniz risk almadan işe başlanmıyor biliyorsunuz hakkınızda hayırlısı

Evet internet üzerinden de uygun fiyata satabilirsin. Bizimde haberimiz olsun satarsan. Simdiden hayırlı olsun.

Instagram dan satış yapabilirsiniz çok var o şekilde başlayan takipçiniz fazla olursa tutturabilirsiniz risk almadan işe başlanmıyor biliyorsunuz hakkınızda hayırlısı

Evet internet üzerinden de uygun fiyata satabilirsin. Bizimde haberimiz olsun satarsan. Simdiden hayırlı olsun.

Toptanciyi instangramda buldum zaten ama netten satis nasil yaparim bilemiyorum. Belki ilerki zamanda olabilir. Bildiginiz toptanci varmi peki

Elimdeki bütçe yeterlimi size başlangıç ta evde satmak icin

Toptanciyi instangramda buldum zaten ama netten satis nasil yaparim bilemiyorum. Belki ilerki zamanda olabilir. Bildiginiz toptanci varmi peki

Canım pek anlaman bu işlerden bildiğim toptancı felan da yok ama merter de var sanırım toptancılar

Elimdeki bütçe yeterlimi size başlangıç ta evde satmak icin

Sonuçta amaç ufaktan başlamak değil mi?
Bir miktar yapar satarsınız, sonra devamı gelir derken eldeki para büyür.
Hiç durmayın deneyin derim.
Böyle işlerde cesaret önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…