• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde sarı yapmayı deneyenler

jadii_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
108
0
96
37
Sakarya
kızlar saçım açık küllü kumral saçımı sarı istiorm ama çok açık bi renk deil.betek dinçözün böle karamele dönük bi renk.deneyenler fikir verebilrmibilmiyorumkismile

Canım ben yaptım ama kendi saçımı değil
Bunu bence sen kendin yapmana çalışma eğer oriel kullanacaksan tabi.
Çünkü Arka kısımlara erişemez göremezsin eğer senin için yapabilecek birisi var işe ne ala

cnm bn daha önce açıcıyla falan açtm ulaşabiliorm yardm alabilceim biride varda oriyelsiz olurmu onu merak ediorm ve hangi renk karışımı güzel olur buğday sarısı gibi istiorm çok açık deil

koleston çok acı sarı serisinden boyarsan çok acık değil onun 2 ton koyusu olur
aslında bi kozmetikçiye gitsen profesyonel ark sana mukakka yardımcı olacaktır
görmek lazım bide saçı çünkü

saol cnm ama burda sizlerden aldığım bilgi kozmtkçilerden aldığımdan daha gerçk çıkıo güvenmiorm onlara:D acaba altın sarısıyla açık kumralı mı karıştrsam dedim ama bilmormki karar veremiorm

saol cnm ama burda sizlerden aldığım bilgi kozmtkçilerden aldığımdan daha gerçk çıkıo güvenmiorm onlara:D acaba altın sarısıyla açık kumralı mı karıştrsam dedim ama bilmormki karar veremiorm

Karışım için garanti veremem hiç 2 boyayı karıştırıp saç boyası yapmadım.
ama Özel Seriden bişey alarak deneyebilirsin süprizzzzz

hmm saol cnm palettenin düz sarısıda güzel bi renk ona boyamayı düşünüorm içinede 1 çay kaşığı oriel koyucam bakalım ona dönük bi renk olur inş.bugün çıkabilrsem alıpğ hemen denicem hbr verirm delikafadulden

canım alttaki benim konumuda oku bende aynı senin gibiyim açık kumraldan böyle koyu sarı istiyorum ben orielle açtım biraz orielle oksidasyon suyu karıştırdım şimdi böyle açık kahve gibi bende bu hafta koleston açık küllü sarı boyucam benim tek şüphem dipler turuncu olmasın

cnm küllü renkler turuncumsuluğu alıo ilk boyadığında güzel olmuo gri gibi duruo ama snrasında çok yumuşak birenk çıkıo bi kaç yıkama gerekli yani asıl rengi görmek için.umarm seninde istediin gibi olur bn orieli boyama katmayı denicem sen sadece oksidasynla denedin dimi.bn biyerde okumuştm elde etmek istediğin renge 1 çay kaşığı veya tatlı kaşığı nese oriel katıosun renge göre bide 40 volumluk oksidasyon katıosun ozaman tutuo gibi duymuş

cnm küllü renkler turuncumsuluğu alıo ilk boyadığında güzel olmuo gri gibi duruo ama snrasında çok yumuşak birenk çıkıo bi kaç yıkama gerekli yani asıl rengi görmek için.umarm seninde istediin gibi olur bn orieli boyama katmayı denicem sen sadece oksidasynla denedin dimi.bn biyerde okumuştm elde etmek istediğin renge 1 çay kaşığı veya tatlı kaşığı nese oriel katıosun renge göre bide 40 volumluk oksidasyon katıosun ozaman tutuo gibi duymuş

benim saç uzun canım 2 şişe 9luk oksidasyona 1 talı kaşığı kattım 10 dakika bekledim hemen yıkadım ama sonradan aka aka kahve gibi oldu bende senin gibi petek dinçözün rengi gibi istiyorum geçmiş konularda denisenin saç rengi diye konu açtım onada bak çok güzel bir saç rengi tam istediğimiz gibi

kızlar en son palette 9 numaraya boyanmış hali.gece çektm gerçi daha gün ışığıyla görmedm ama:gitme:

Eklentiler

• $bu.jpg
    $bu.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 50
biraz daha bekle canım yıkandıkça 11/1 boyarsın ama bşka renk boyama turuncu olur yoksa bende turunculuk olmadı

ark. palette röfle serisi aldık annemin sacını yapacağım taban rengi kumral sizce nasıl olur olumlu olurmu tavsiyeleriniz varmı

jadii foto nu gördüm ama benimki de seninki gibi mi olur ben o kadar açık istemiyorum sarı yıkadıkça açılyor.9.0 sarı ile küllü sarı karıştırsam içinede bula bilirsem oriel katsam çok mu açık olur:uhm:

cnm senin z4emini ne rekti bnm zemin açıktı.seninde açık tonlardaysa oriel falan katma oriel iice açar.bn hiç bşi katmadım.açık küllü kumral çok güzel bi renk ondan kullanabilrsin.zemini yazarsan bşi diebilirm

zemin derken diplerden bahsetmiorm cnm çok koyu deilse açık küllü kumral güzel duruyor.oda sarımsı hafiften.

Back