Uzun zamandır forumu takip etmeme rağmen fazla bi paylaşımda bulunamadım.Konuyu uzatmadan bi iki tecürbemden bahsedeyim
Son zamanlarda favorim olan bi renk karışımdan başlayayım.Papatya ve açık küllü karışımı yaparsanız Hadisenin saç renine yakın bir renk elde edersiniz.Yakın bi zamanda foto paylaşımıda yapmaya çalışıcam.
Açık papatya ile saçınızı oryalsiz 3-4 tona kadar yıpranmadan açabilirsiniz.Turunculuk oranı en az boya diyebilirim.
Yıllarca küllü sarı kullandım fakat istediğim tona kadar açamadım.Küllü sarı kullanacak arkadaşlara tavsiyem kolestondan uzak durmaları.İlk boyama sonrası evet turunculuk yok ama bi haftaya kalmaz saçlar kızarmaya başlıyor.ayrıca yıpratmasıda cabası.Alix tavsiye ederim en azından yıpratmıyor.Onun dışında boyanın saçı yakmadığı idda edilir bende buna güvenerek evde platin denemesi yaptım oryal kullanmamama rağmen saçlarım lastik gibi sündü.Şükür ki eskide kaldı.
Saça göre değişiklik gösterebilir.Kesinlikle ince telli saçıma iyi gelmiyor.Kokusu keskin derim kıprımızı oluyor.Anladığım kadarıyla kızıllık istemiyosun sende. Palette açık papatya tüm boyaya yarım kuru herhangi bi küllü sarı ekleyebilirsin.Koleston hariç 3-4 ton açıyor