Saç Rengi ve Saç Boyama Evde sarı saç nasıl yaparım

senesev

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
79
68
Kızlaarr. Lütfen yardım edin. Saçlarım yıllardır röfleliydi. Ama artık korona belasından kuaföre gidemiyorum. Diplerini evde lilafix 9.1 le 6- 7 aydır boyuyorum. Röflelerim uçlarda kaldı. Tamamen sarı yapmak istiyorum. Ama bir sorunum var. Diplerimde beyazlarımda var.Kolay kapanmıyor. Kolestonun 12.1 ini denedim. Beyaz kısımlarımı tabiki kapatmadı. Tekrar 9.1 boyadım. Nasıl sarı yaparım bi el atıverin lütfen. Saçımın rengini ekledim AC702E56-207B-4DCE-A3A1-1F14FF2CC1ED.png

Son düzenleme:
Herhangi bir numaranin ana rengi beyaz kapatir sadece. Mesela 12.1 kapatmaz ama 12 kapatir ya da 8.1 kapatmaz 8 kapatir, aklinizda bulunsun
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki saçımı git gide sarartabilmek için her defasında daha açık tonlaramı boyamalıyım. Yada kolestonun röfle setiyle ilgili bi bilginiz varmı

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki saçımı git gide sarartabilmek için her defasında daha açık tonlaramı boyamalıyım. Yada kolestonun röfle setiyle ilgili bi bilginiz varmı
Maalesef yok ama ben de korona yuzunden kuafore gidemiyorum ve roflelerim uclarda kaldi sadece :KK43: ben dipleri majirel’in 8.1 ve 7 sini yari yariya karistirarak boyuyorum, kullu kumral sevdigim icin ama sariyi da cok ozledim acikcasi

Instagramda melis akmil diye birini takip ediyorum o sarıya boyuyor bi bakın derim. Boyasını falan paylaşmıştı.

YouTube dan röfle seti ile ilgili videoları izledim. Genelde olumlu sonuçlar gösteriyor

Saçlarınız çok güzelmiş ben de kuaföre gitmeye korkuyorum sarının açık tonu kumbelji diyorlar öyle yaptırmak istiyorum

Ama evde boyamaya cesaret edemem geçen bi korkumu yendim kuaföre gittim ama saçlar uzun sürdüğü için cesaret edemedim bugün kuzenim gitmiş ombre yaptırmış çok beğendim darısı bana 😁

Ama evde boyamaya cesaret edemem geçen bi korkumu yendim kuaföre gittim ama saçlar uzun sürdüğü için cesaret edemedim bugün kuzenim gitmiş ombre yaptırmış çok beğendim darısı bana 😁
Kuaföre gitme sorununuz yokmuş demekki. Uzun sürsün neolacakki😄 gidin yaptırın kurtulun. Ben hiç evde boyamazdım saçlarımı. Korona yüzünden çocuklarım evde olduğu için onları bırakacak kimse yok diye evde boyuyorum 6-7 aydır

Kuaföre gitme sorununuz yokmuş demekki. Uzun sürsün neolacakki😄 gidin yaptırın kurtulun. Ben hiç evde boyamazdım saçlarımı. Korona yüzünden çocuklarım evde olduğu için onları bırakacak kimse yok diye evde boyuyorum 6-7 aydır
Yok boyama işini kendim yapmam cesaret edemem

Kızlaarr. Lütfen yardım edin. Saçlarım yıllardır röfleliydi. Ama artık korona belasından kuaföre gidemiyorum. Diplerini evde lilafix 9.1 le 6- 7 aydır boyuyorum. Röflelerim uçlarda kaldı. Tamamen sarı yapmak istiyorum. Ama bir sorunum var. Diplerimde beyazlarımda var.Kolay kapanmıyor. Kolestonun 12.1 ini denedim. Beyaz kısımlarımı tabiki kapatmadı. Tekrar 9.1 boyadım. Nasıl sarı yaparım bi el atıverin lütfen. Saçımın rengini ekledimEki Görüntüle 2702285
Saçlarının rengi çok güzel aslında arkaadşım. Ama anladığım kadarıyla platin sarısına yakın bi sarı yapmak istiyorsun. saçını açıcı kullanmadan sarı yapamazsın bence. senin saçın kolay açılır tipte gibi görünüyor 30 dakikaya kadar kullanacağın açıcı ile sonuç alabilirsin. daha sonra benim favori markam colormax'ın 10Nboyasını yapıp güzel bi platin sarısı yakalayabilirsin. bu işlemi benim teyzemin kızına uygulamıştık evde harika olmuştu. hatta resmide vardı bulursam atayım size

eve kumbeji çok favori şu sıralar özellikle küllü kum beji bende beğeniyorum o rengi. Bana açık renk saç yakışacağını bilsem bende bu rengi isterdim
Evet küllü kum inanılmaz beğeniyorum ya evet favori instada paylaşımlarda görüyorum yaptırırsam sarı olarak o rengi düşünüyorum

X