Ne isiymis buHanımlar merhaba ben 25 yaşında iki çocuk annesiyim internetten kolayca para kazanmak isteyen benim gibi ev hanımları bu konu altında buluşalımbu işi çalışan kişilerde ek iş olarak yapabilirler .. maddi olarak zor zamanlardan geçiyoruz hepimiz bu iş nefes aldıracak sizlere emin olabilirsiniz
Hayır canım saadet zinciri değilSaadet zinciri ise kalsın vallahaa...
HahahahSağol kardeş benim başka dolandırıcım var
hadi yapalım o zaman kim istemez ki para kazanmak yahuHahahahbuda güzeldi eşimle birlikte başladık inanır mısın bende senin dediğinin aynısını dedim eşime ama öyle değil
Zoomda toplantılar var canim onlara katılıyoruz en güzel ve açıklayıcı bilgiyi alıyoruzNe isiymis bu
hadi yapalım o zaman kim istemez ki para kazanmak yahu
Ben bilgi veremiyorum canım bu işi size daha berrak bir şekilde anlatanlar olucak onları dinlerseniz eğer aklınızdaki soru işaretlerini de cevaplicaklardirNe işiymiş bu bari zooma gelmeden önce bi bilgi vereydin
Ama mevzu ne ne is yapiyosunuz sadece toplanti yapiyonuz diye size para vermiyolar heraldeZoomda toplantılar var canim onlara katılıyoruz en güzel ve açıklayıcı bilgiyi alıyoruz
Canım banada bilgi verilmedi başta eksik anlatım olmasın diye toplantıya kadar bende birşey öğrenemedim orda açıklıyorlar zatenAma mevzu ne ne is yapiyosunuz sadece toplanti yapiyonuz diye size para vermiyolar heralde
Bilmediginiz biseyi nasil burda baskalarina onerebiliyosunuz ki ? Bu is bize nefes aldircak demissiniz madem bilmiyosunuz neden oneriyosunnuz anlamadim bende bilginiz var sandim .Canım banada bilgi verilmedi başta eksik anlatım olmasın diye toplantıya kadar bende birşey öğrenemedim orda açıklıyorlar zaten