Saç Rengi ve Saç Boyama **Evde Saçımı Sarıya Boyasam Olur mu? RESİMLİ**

hidennisko

çiçekli böcekli :))
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
5.494
238
688
Sakarya
merhaba; ekteki saç bana ait
hamilelikten dolayı uzun süre boyatamadım, şimdi röfle mi yaptırsam yoksa evde kendim güzel bir bebek sarısına mı boyasam karar veremedim?diplerim çok koyu çıkmış aslında ama oldukça çık kumral
genelde evde yapılan sarıya boyama işlemleri hüsran oluyor diye düşünüyorum
gerçekten deneyimli ve bu konuda fikri olan arkadaşlardan yorum istiyorum
evde boyayayım mı?
evetse hangi boya ve renk ile

canım ben de bir dönemler sarı saçı çok büyük bir zevkle kullandım.ama evde yapman çok zor olur saçın tek renk olsa olabilir ama dipler farklı uçlar farklı olunca olmaz canım.ya da dipleri başka altları başka boyaman lazın ondada bikaç tonu karıştırarak elde edebilirsin kendi saçına uygun renkleri...sen en iyisi gidebilirsen bir kuaföre git

Zaten dip boyada diplerle uçlar eşit renk olmaz. O zaman çiğ bir görüntü oluşur. Her zaman dip daha koyu olur. Ben Loreal excellence sarı ile boyuyorum. Gayette memnunum. Dip boyayacağınız için içine küllü sarıda karıştırın biraz sizi idare eder diye düşünüyorum. Küllü sarıyı kolestonda kullanabilirsiiniz.

Ben saç renginizi çok çok beğendim.
Bana göre çok doğal duruyor. Ombre hair tarzının aynısı.
Şu an moda olan saç boyama tekniği.
Bence boyatmayın

:)) merracım yakalandım sana :)))
ya benim röfle işim 4-5 saat sürüyor
şuan bade hanımı okadar bırakamam, kendimi çok bakımsız hissediyorum

sanırım cesaret edemeyeceğim

Ben saç renginizi çok çok beğendim.
Bana göre çok doğal duruyor. Ombre hair tarzının aynısı.
Şu an moda olan saç boyama tekniği.
Bence boyatmayın

teşekkür ederim
röfle gerçekten çok doğal duruyor bende, seviyorum
ama kendi saç rengim de güzel
iki renk ise pek hoş değil kanımca

Merhabalar;

Kendi saçınızın üstüne direkt küllü renkler uygularsanız sarı değil kızılımsı renk tutar. Röflenin üzerin doreli sarı vurmanız, kendi saçınıza sonu 0 ile biten bir numarayla dengelemeniz gerekmektedir. mesela sarının üzerine 9.3 vururken saçınızın kendi rengine 9.0 vurmanız gerekir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…