Saç Rengi ve Saç Boyama evde saç rengi açma hakkında lütfen yardım:(

yok canım suan annemin saçlarında da turunculuk var o turuncu bakırlık gitsin diye uğraşyoruz boyadığımız baş köpüğü biraz rengi kırdı ama yine turuncu bakırlık var

bizde o turunculuktan kurtulmaya çalışıyoruz malesef

biz açtırdık mavi siyahtan dipler sarı uçlar bakır turuncu oldu ondan bi hafta sonra da altın kahveye boyandı ama pek tutmadı boya daha çok kızıllığı tuttu tabi yıkandıkça açılmaya başladı boya diplerden beyaz geliyo uçlar bakır turuncu hoş görünmüyo öyle olunca bugün bal köpüğüne boyadık o biraz kırdı rengini annem bi kaç boyama sonra oturur bence diyo ama olmıcağı belli çünkü açılmış ve akmış hali siz düşünün ya kesilip kurtuluncak ki açtırdığımı zaman kestirmiştik ve annem rapunzel gibidir 1 ayda uzar hemen saçları ama bu açtırmamız yüzünden saçları da uzamıyo tekrar açtırıp yıpranmasını da istemiyorum uçları biz kendimiz açalım eşitleyelim istiyorum ama pallette de turuncu yapıyomuş napcaz bilemedim

hangı hatayı yapmayalm:)

canımcım .. siz kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız o renkte ve modelde kalın.. ben esmerim we bana sarıyı hiç yakıştırmaz ailem ama 20 yaşımdan beri sarı renge hastayım... ben boyadıkça ailemin dırdırları yüzünden koyu renge döndüm ama içimdeki o heves hep gün yüzüne çıkıp duruyor... olan saçlara oluyor işte...

bende geçtiğimiz hafta pallette yoğun saç açıcısını kullandım üstüne küllü açık sarı yaptım bir hafta arayla turunculuklar baya kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…