Saç Rengi ve Saç Boyama evde saç rengi açma hakkında lütfen yardım:(

cyberchick

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
87
4
621
İzmir
merhaba kızlar:)
ben annemin saç rengini açmak istiyorum fakat annemin çok az saçı var ve daha önce kuaförde mavi siyahtan açtırırken saçları çok yıprandı yaklaşık 2 aydır saçlarını hiç boyamadık tabi boyamayınca alttan bakır ve kalan siyahlar iyicene belirginleşti.şimdi balköpüğü rengine boyadık tek renk olması için(çünkü saçlarını açık renk boyamak istiyoruz)fakat o da tutmıcak büyük ihtimal.sorum şu ki kutu yoğun saç açıcı boyalar marketlerde de satılıyo fakat onlarda hiç boyanmamış saça notu bulunuyo forumda da aradım fakat bi bilgiye ulaşamadım koleston loreal veya başka bi marka fark etmez yoğun saç açıcı boya almak istiyorum ve hangisini kullansam başarılı olurum yardımlarınızı bekliyorummm :3::2:

merhaba kızlar:)
ben annemin saç rengini açmak istiyorum fakat annemin çok az saçı var ve daha önce kuaförde mavi siyahtan açtırırken saçları çok yıprandı yaklaşık 2 aydır saçlarını hiç boyamadık tabi boyamayınca alttan bakır ve kalan siyahlar iyicene belirginleşti.şimdi balköpüğü rengine boyadık tek renk olması için(çünkü saçlarını açık renk boyamak istiyoruz)fakat o da tutmıcak büyük ihtimal.sorum şu ki kutu yoğun saç açıcı boyalar marketlerde de satılıyo fakat onlarda hiç boyanmamış saça notu bulunuyo forumda da aradım fakat bi bilgiye ulaşamadım koleston loreal veya başka bi marka fark etmez yoğun saç açıcı boya almak istiyorum ve hangisini kullansam başarılı olurum yardımlarınızı bekliyorummm :3::2:

ben palette ile acmıstım boyalı sacımı bir kere de koyu kestane boyadığım sacımı sadece oksidan ile actım

ben palette ile acmıstım boyalı sacımı bir kere de koyu kestane boyadığım sacımı sadece oksidan ile actım

oksidanla nasıl actın sacını daha öncede duymuştum oksidanla açıldığını ama onu cesaret edemem nasıl yapıldığını bilmiyorum yanmasın bide kadıncağımızın saçları :44:

oksidanla nasıl actın sacını daha öncede duymuştum oksidanla açıldığını ama onu cesaret edemem nasıl yapıldığını bilmiyorum yanmasın bide kadıncağımızın saçları :44:

benm saclarım koyu kestaneydi bi fıs fıs aldım saclarma sıktım oksidanı güneşe cıktım turunculaştı ama açıldı. bunu bi kez yapınca saca zarar vermez ama üst üste yapmamak gerek (ben yaptm):27: yıpranır.

küllü kumral doğal saç rengımın uclarırnı EXTRA BLOND PAPATYA ÖZLU SAC ACICIC SPREYLI ILE ACTM 18 MILYONA ALDIM O ACICIYI .SPREY .DUŞTAN SONRA SIKIP ISI UYGULUOSUN.SAÇLARIM YUMUSACIK UCLARI VALLA SIK SIK UYGULADIM USTELIK.AMA TURUNCULASTI ÖFKEMDEN DELIYE DÖNDUM SEVMIYORUM.. BOYU KISALCAK DIEDE O TURUNCULASAN UCLARI KESTIREMEDIM. ÖYLE YANİ İŞİNE YARAR AMA ALTIN SARISI OLUYO İŞTE. TURUNCU YANSIYO:43::43::43::43::43::43::43::43::43: DENEYECEKSEN TAVSIYE EDERM TURUNCULUKDAN BNM GIIBI SIKAYETIN OLMAYACAKSA TABI

çok sukur cnm .o durumdan memnunum bende :) saçlarmdan da memnun olursam tam olcak :) sen saclarını halledınce burda haber ett merakda koyma:23::23::23::23::23::23:

Ben hair plusla açtım yıprandı ama çok fazla değil.Kızılın akmış haliydi çok açık turuncu cırt sarı arası bi renk oldu.Daha önce palette ile açmıştım o açık turuncu yaptı.İki kere yapmıştım paletteden yine de turuncu kalmıştı.

Ben hair plusla açtım yıprandı ama çok fazla değil.Kızılın akmış haliydi çok açık turuncu cırt sarı arası bi renk oldu.Daha önce palette ile açmıştım o açık turuncu yaptı.İki kere yapmıştım paletteden yine de turuncu kalmıştı.

okuduklarımda anladığım o turunculuk cila ile geciyormus..

sizi çömeessleeerrrr siziiiiii ;:))) bende sizin yaşınızdaydım saçımı boyamaya karar werdiğimde 8 senedir boyuyoruuummm :)):116:
:82::84::92::116:

Back