• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saç boyama

tugcekb

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
6.359
11.397
198
33
İyi geceler herkese.
Saçlarıma en son 5 ay önce röfle yaptırmıştım ama pek hoşuma gitmedi ondan önce de uzun yıllar bebek sarısı kullanmıştım ama artık sarı saçtan çok sıkıldım. 6 aylık bebeğim de olduğu için ve pandemiden dolayı tekrar kuaföre gitmek istemiyorum. Evde bakır kızıl veya bal köpüğü rengine boyasam tutar mı acaba?:işsiz: Veya önereceğiniz koyu olmayan bir renk varsa paylaşabilirsiniz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

bdv ye konu acsaydim keske ragbet gormedi burda🙈

İyi geceler herkese.
Saçlarıma en son 5 ay önce röfle yaptırmıştım ama pek hoşuma gitmedi ondan önce de uzun yıllar bebek sarısı kullanmıştım ama artık sarı saçtan çok sıkıldım. 6 aylık bebeğim de olduğu için ve pandemiden dolayı tekrar kuaföre gitmek istemiyorum. Evde bakır kızıl veya bal köpüğü rengine boyasam tutar mı acaba?:işsiz: Veya önereceğiniz koyu olmayan bir renk varsa paylaşabilirsiniz. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
iyi akşamlar:) 7.1 küllü kumral ile boyaayabilirsiniz mesela ilk boyamada tam kapamayabilir alttan sarılar kendini biraz belli eder. başta tatlı bir açık kahve oluyor zamanla akıyor beğenirseniz yenilersiniz

iyi akşamlar:) 7.1 küllü kumral ile boyaayabilirsiniz mesela ilk boyamada tam kapamayabilir alttan sarılar kendini biraz belli eder. başta tatlı bir açık kahve oluyor zamanla akıyor beğenirseniz yenilersiniz
kullu kumral biraz koyu olmaz mi ya da altta sari oldugu icin acik mi olur bilemedim☺️

ben aslinda kizil tonlari denemek istiyorum ama tutar mi ki

ben aslinda kizil tonlari denemek istiyorum ama tutar mi ki
kullu kumral biraz koyu olmaz mi ya da altta sari oldugu icin acik mi olur bilemedim☺️
altta sarı olduğu için hemen 2. yıkamada açık bir renge dönüyor baya evett😊 kızıl tonları boyayan baya kişi var evlerinde gayet de tutuyor ben cesaret edemediğim için numara bilmiyorum hiç 🙊

altta sarı olduğu için hemen 2. yıkamada açık bir renge dönüyor baya evett😊 kızıl tonları boyayan baya kişi var evlerinde gayet de tutuyor ben cesaret edemediğim için numara bilmiyorum hiç 🙊
bi cesaret bulsam boyayacagim😆

Sonuc olarak palette yogun kizil rengine boyadim. 1 kutu yeter dedi satan kiz yetmedi ve cok zor durumda kaldim sonra 2 kutu daha aldim bugun tekrar boyadim guzel oldu bence

Kızlar fikir verin. mavi siyah boyamıştım 2 ay önce ama baya aktı şuan bu renk dipler baya koyu uclar açık kahve gibi. Bu saçı açmadan palette 6 70 çilekli çikolataya boyasam tutar mı?açmak istemiyorum zaten açık renk yakışmıyor ve geçen sene açma boyama işlemi aşırı yaptım simdi yıpratmak istemiyorum uzatmak istiyorum 😔

Eklentiler

• 20210707_161714.jpg
    20210707_161714.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 51
Back