Saç Rengi ve Saç Boyama Evde saç açmak

leylacv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
453
131
103
32
Merhaba kızlar sizlere bişey danışmak istiyorum benim saçlarımin doğal rengi çok koyu kahve hatta siyaha yakın esmer olduğum için. Şimdi saçlarıma evde açıcı ile ombre yapmak istiyorum dipleere değilde kulak hizasından uçlara kadar olacak. Bi arkadaşım açmıştı saçını çok hoştu ama sadece oksidan ile açmış öyle oluyor mu ne tavsiye edersiniz

benim saçlarım sarı normalde,lisede yapmıştım oksijenli su ile. Hiçbir etkisi olmadı zaten sarı yani sadece yıprandı.

başka bir arkadaşımın saçı daha koyuydu o yaptı çok hoş oldu ama onunki de yumuşak bir kahverengiydi. sizinki çok koyu ise nasıl olur bilemedim ben evde cesaret edemezdim sanırım.

Evde saç rengini açmak deseydiniz daha doğru olurdu bence:) ama konuyu takipten bende istiyorum bunu

Koyu saça tek başına deneyimin yoksa açma işlemini uygulama derim. Sonunda yakarsan, saçların elinde kalır.
Maddi imkanın varsa kuaföre git derim...
Olur sandım denilerek olmayan çok saç var

Ben sarı olan saçlarımı baya sarartmıştım oksijenli suyla, sanırım hepimiz yapmışız bunu

Ama koyu saçı açıcı ile açmak ciddi anlamda yakabilir gibi geldi

Ben sarı olan saçlarımı baya sarartmıştım oksijenli suyla, sanırım hepimiz yapmışız bunu

Ama koyu saçı açıcı ile açmak ciddi anlamda yakabilir gibi geldi

şimdi düşünüyorum da niye yaptım acaba ya zaten sarının doğal olarak olabilecek en açık tonlarından biri saçım daha ne istedim acaba cidden kendime kızdım şuan boşuna yıprandı

koyu saça yapmak da cesaret işi cidden.

Sakın yapma kardeş pişman olursun.
Saçların kumral olsa dene derdim de siyaha yakınmış hüsran olur sonu.
İlk açmada da sarı değil turuncu oluyor zaten.
Kendin açıp pişman olup koyulaştıracağına para biriktir kuaföre git.
En azından o parayı kuaföre vermiş olursun.

Riskine değmez bence. Koyu saçı açmak kuaförde bile zor zaten, o kadar uğraşıyorlar. Çirkin bir şey olursa yine gideceksin düzeltsinler diye mecbur, daha da yıpranacak.

Hanımlar ben kapalıyım renk konusunda kötü olsa da sorun değil :) sadece denemek çok istedim diplere hiç sürmeyeceğim kulak hizasından uçlara kadar olacak

Saçın koyuysa evde yapma
Kuaföre git ama saçın çok yıpranır
Benim saçım çok yıpranmıştı ..

Bende kuaföre gitmenizden yanayım ama yine de imkanım yok diyorsanız oksidan işe yaramıyor kalın telli ve koyu renk saçlarda.Kuaför malzemeleri satan dükkânlar var ,gidin oradan uygun fiyata saç açıcı toz alın, onunla açın, ama ÇOK DİKKAT EDİN saçlarınız yanmasın

Denemek için yapmak istiyorsanız yapın ama saçınız koyuysa saridan kumraldan çok turuncuya dönecek rengi.
Aşamalı olarak az az bekleterek aralarda da saçınıza doğal yağlarla falan bakim yaparak uzun zamana yayın bence. Kuruyup yipranmasin saçlarınız.

Kesinlikle mahvetme ancak oryal ile açılır çok koyuymuş saçırengin.Kuaförde yaptırman daha iyi mahvolur bak üzülürsün sonra.

bloğumda daha fazlasına ulaşabilirsiniz kızlarrr :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…