Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Saç Açma İşlemi

cnn54

Özlemimsin...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
528
2
96
Sakarya
Arkadaşlar merhaba ya ben evde saçlarımı açmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 3-4 ay önce falan kuaförde açtırdım ve boyattım daha sonra kendim koleston yoğun bakır ve sonra da palette sıcak çikolata yaptım ama koyu olcağını ummamıştım ben karamel bakır gibi o tonlarda bişe istiyorum bu ara maddi açıdan kuaföre gidicek durumda değilim evde bu işlemi nasıl yapabilirm bu palettenin açıcısıyla ilgili konuyu okudum ama korkuyorum saçlarımı kullanışsız duruma getirmekten bana bi yardımcı olun noolur:çok üzgünüm:

sıcak çikolata yaptıysan extra açık sarı dene saçının bi yerinde bakır olur tabi saçtan saça deişir

Peki önerdiğin bi marka ve numara var mı canım ya mesela bu lorealin saç boyasından yapsam... istemiyorum koyu renk fenalık gelio içime güneşte bakır gibi parlıyo ama yine de çok koyu...

Son düzenleme:
Arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan açık sarı ile istediğim sonuca ulabilir miyim yardımcı olun lütfen

acık sarı al neva color 10.0 40 lık oksıdasyon ıle saclarımı boyadım acıldı ve guzel oldu yıpranmadı cunku kalın telli:teytey:

bu konularda cok profesyonel degılsen yapma canım bıraz daha bekle maddı durumun iyileşince iyi bır kuafore gıt .saçları insana benzemeyen bırı olarak söylemek ıstedım gene de tercıh senın : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…