evde plates yoğa yapan arkadaşlar

melic38

boş hayyaller
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
492
103
merhaba kızlar.

ben 2aydır spora gidiyorum kilo olarak bi faydasını görmedim ama yemekleri kısıtladım 1hafta gitmeyim kendimi kötü hissediyorum.. yanlız iş çıkışları gidiyorum.. yaz geldi yüzmeyede gitmek istiyorum. bu durumda sporu bırakmak zorundayım .evde günlük akşam iş çıkışları yapabileceğim bi plates cd si almak istiyorum internette baktım ama set bulamadım tek satılıyor eğer evde plates yapan arkadaşlar varsa nasıl yaptıgını anlatabilirmi internetten izleyerek yapmak istemiyorum evde int pc kullanmamayı tercih etmediğim için sadece pc takıp izleyerek yapmak istiyorum ....kimin cd sini öneriyorsunuz sizler ne şekilde ilerliyorsunuz faydasını görebiliyormusunuz ?

Ben internetten izliyorum ama cdleri de varmış Ebru Şallı nın cdlerini tavsiye ederim canım

canım cd lerine baktım her yerde farklı set şeklinde olsa alıcam ama tane satıyolar

Ben evde kendi basima yoga yapmaya basladim, uc ay sonra dizimi sakatladim. Bu tarz sporlar kolay gibi gorunse de bilincsiz yapildiginda uun vadede sakatlanma riskin oldugunu da goz onunde bulundur. Ben uzman yardimi olmadan yapmani tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…