- 20 Temmuz 2018
- 463
- 1.315
- 63
Merhabalar, hemen kısaca bahsetmek istiyorum. 3 gün önce yavru bir kedi sahiplendik 2 aylık. Çok tatlı çok oyuncu ama üzerinde pire gördüm gezen, tüm kan çekildi vücudumdan o an. Ben de eşimde okadar huylanıyoruz ki böyle şeylerden, paranoyak olduk şuan. Kedi bir kıyafetimize dokunduysa onunla yatağa girmiyoruz. İşte kedinin yattığı yeri el süpürgesiyle çekiyoruz çünkü ışık tutunca beyaz tuz gibi şeyler olduğu gözüküyor, pire yumurtasıymış onlar internette öyle yazıyor.
Napıcaz yardım edin ikimize de zehir oldu şu 2 gün, sokağa çıkma yasağıda vardı veterinere gidemedik. Zaten kedi bize geleli 3 gün oldu. Yarın veterinere götürüp dış parazit damlasını yaptıracağız ama sonrasında ne yapmalıyız ve een önemlisi ev için ne yapmalıyız? İlaçlatma yapamayız gibi, nereye gidicez ki kalmaya kediyle birlikte bir de bu durumda.. Tavsiyeye çok açığım , çok huzursuz hissediyorum şuan.
Napıcaz yardım edin ikimize de zehir oldu şu 2 gün, sokağa çıkma yasağıda vardı veterinere gidemedik. Zaten kedi bize geleli 3 gün oldu. Yarın veterinere götürüp dış parazit damlasını yaptıracağız ama sonrasında ne yapmalıyız ve een önemlisi ev için ne yapmalıyız? İlaçlatma yapamayız gibi, nereye gidicez ki kalmaya kediyle birlikte bir de bu durumda.. Tavsiyeye çok açığım , çok huzursuz hissediyorum şuan.