Herkese merhabalar. Ben bir süredir işsizim evde kurabiye ekmek tatlı vs ürünleri yapıp satabilir miyim diye düşünürken bir Cafe işletmecisi ile görüştüm talep olur mu diye sormak için . Sansima adam orayı yeni devralmis ve nohutlu tavuklu pilav yaptıracak birilerini arıyormuş. Daha doğrusu ev yemekleri yapan bir bayanla görüşmüş ama işi ikiye bölmek istiyormuş hem lezzeti kıyaslamak hem de yarın öbür gün birinin işi çıkarsa diğeri devam eder diye. Bir iki haftaya başlayacakmış iş. Şimdi malzemeleri kendisi alıp bırakıyor sen evinde pişirip teslim ediyorsun. Yani oraya bırakma kısmı da bize ait evime yaklaşık 6 - 7 dk yürüme mesafesinde burası. Siz evde kullanacağıniz tüp parası mutfakta yanan ampul su bulaşık vs ve kendi emeğinize de katarak bir ücret belirtin dedi. Ama bu işten normalde ne kadar para kazanılır nasıl hesaplanır hiç bilmiyorum. Bilen birileri varsa yardım edin ne olursunuz. İşletme daha yeni olduğu için günlük su kadar kilo gibi bir sayi da soylemedi. İlk etapta günde 2 3 kilo olur herhalde diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Yanıtlarınızira bekliyorum lütfen