- 21 Temmuz 2023
- 112
- 31
- 13
- Konu Sahibi Poncik prenses
-
Varmı ciddenBelediyede vardı arkadaşım oradan alıp yapıyordu. Bir araştırın isterseniz belki bulunduğunuz şehir de yapıyordur
Varmı cidden
Aaa bende bilmiyordum bende yapmak istiyordum dolandırıldkTabiki. Kimsenin de haberi olmuyor. Arkadaş kursa gitmişti de oradaki kadınlardan öğrendi böyle bir iş olduğunu. Şimdi sürekli yapıyor. Harçlığını çıkarıyor
Aaa bende bilmiyordum bende yapmak istiyordum dolandırıldk
Teşekkür ediyorumSizde bulunduğunuz yerde araştırın o zaman belki orada da yapıyordur
sakin stelerde falan olanlara yazma dolandirici hepsi serefsizler. bende bi.ara arastirdim.hepsi.dolandorici.ciktiManavgat’ta yaşıyorum evde paketleme işi yapan var mı ya da güvenli bildiğiniz bir yer yardımcı olur musunuz
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim bilgi içinSakın onla alakalı sitelere yazmaa etme gibi bi hata yapma biz dolandırıldık 15 bin lira
Çok teşekkür ederim muhakkak gidip görüşeceğimBelediyede vardı arkadaşım oradan alıp yapıyordu. Bir araştırın isterseniz belki bulunduğunuz şehir de yapıyordur
Teşekkürlersakin stelerde falan olanlara yazma dolandirici hepsi serefsizler. bende bi.ara arastirdim.hepsi.dolandorici.cikti
Ne yaptınız çıktı mı bişey?Çok teşekkür ederim muhakkak gidip görüşeceğim
Ne yaptınız varmı öyle bir şeyManavgat’ta yaşıyorum evde paketleme işi yapan var mı ya da güvenli bildiğiniz bir yer yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?