Evde oturmaktan sıkıldı

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Ahh kızlar nasıl başlasam bilemedim ama şurdan başlayayım okul bittikten sonra tabi alttan dersler olunca hocalar geçirmedi ve bende sadece sınavlara girecem dedim onlarda tamam dediler sürekli evdeyim e artık evde oturmaktan kendimde hastalıklar türetmeye başladım. Bide yanağımda apse çıkınca tam psikolojim bozuldu anksiyete ortaya çıktı gerçi şuan anksiyeteyi yendim ama evde oturmaktan bida olur diye korkuyorum. Küçük bi yerde yaşadığım için iş imkanları da kısıtlı sadece sıkılıyorum. Aranızda benim gibi evde oturmaktan sıkılan var mı

ben yaklaşık 2ay daha evdeyim. umarım son aylarım olur bunaldım, evi özlemek istiyorum artık. atamalar hazıran sonu oldugu için işe de giremedim, zaten yokta. Markette kasiyerlik deneyecektm vazgeçtim bilmiyorum ne olacak

Ayni ben sıkılmaktan bi hal oldum bende bu konu üzerinde konu açtım canım bakabilirsin

Herşeyi geçtim olmadık şekilde hastalık türetiyorum. Bi saat bu koltuk sonra şu koltuk birazda yerde oturayım modundayım

Günde bir saat yürü, bir saat kitap oku ne bilim 1 saat dikiş yap...
Bir de iyi şartlarda da olmasa da bir işe girmeye çalış.
Boş oturmakla zaman geçmez kendin dolduracaksın.

Benim de ocağın ilk haftası formasyonum bitti o gün bugündür evde takılıyorum.
ilk başlarda hep film izleyerek zaman geçiriyordum rahat bir ay film izledim. Sonra kitap okumaya başladım 3 hafta kadar okudum 4 kitap bitirdim bıraktım.
Şimdi ikisinden de sıkıldım ya burada takılıyorum ya da işte benim stilimi izliyorum
Benim size bir önerim yok ben de aynı durumdayım size gelen önerileri ben de takip edeyim

Beeeeennn Kadınlar kulübü sağ olsun. İyi kötü bir kaç arkadaşım var buradan onlarla sohbet ediyorum. Bir de arkadaş yaptım kendime ama saat 2 oldu mu evde yemeğim yok deyip gitmek istiyor En iyisi kafa dengi bir arkadaş bul kendine canım

İnsanın canı evde nasıl sıkılır öğrenmeyi çok isterim.
Home ofis çalışıp adeta aşık olduğum bir işim var ancak çalışmadığım zamanlarda da hiç kitap oku , spor yap, yabancı diziler, filmler derken hayatım boyunca hep gün 30 saat olsa dedim.

Günde bir saat yürü, bir saat kitap oku ne bilim 1 saat dikiş yap...
Bir de iyi şartlarda da olmasa da bir işe girmeye çalış.
Boş oturmakla zaman geçmez kendin dolduracaksın.
Yaaa yayada bende bunları yapmak istiyorum ama böyle bi isteksizlik hali de olunca kötü işte canım

Ahh bura da olmasa. Vallahi acayip sıkılırdım kızların dermanı kızlardır kızlar bunu burada öğrendim :) ama boş oturmak bunaltıyo açıkçası

Sokakta semtte kız kardeşlerimden başka kız yok bide ev temizliğinden başka da iş yok dedikodu yapmayı özledim beeeen

Öğrenince yine buraya gelirsin bu defa sen bize anlatırsın biz dinleriz ama seni anlayarak

Sokakta semtte kız kardeşlerimden başka kız yok bide ev temizliğinden başka da iş yok dedikodu yapmayı özledim beeeen
Sen mi ben mi :) Evlendiğimden beri dedikodu yüzü göremiyorum. Aslında nefsim istiyor. Mantığım dur yapma diyor. Boş ver yapma dedikodu. Bu değmeyecek insanların hepsi bizim yüzümüzden cennete gidecek ayol

Sen mi ben mi :) Evlendiğimden beri dedikodu yüzü göremiyorum. Aslında nefsim istiyor. Mantığım dur yapma diyor. Boş ver yapma dedikodu. Bu değmeyecek insanların hepsi bizim yüzümüzden cennete gidecek ayol
Kız iftira atmıyoruz ya Allah korusun ama alt tarafı dedikodu ayy bide çay kahve eşliğinde olacak değme keyfime ohh mis

Kız iftira atmıyoruz ya Allah korusun ama alt tarafı dedikodu ayy bide çay kahve eşliğinde olacak değme keyfime ohh mis
Yok yok. Güzel oluyor da sen yine de yapma. Hoş değil. İnsanın yaşı ilerledikçe dedikodudan da sıkılıyor valla.

Yaşlılar daha çok dedikodu yağıyor kız hayır hani o değilde evde tek aktivite o oldugu için Allah affetsin :)
Aman cahil onlar. Benim annem asla dedikodu yapmaz. Biri gelip ona dedikodu yapmak istese, çok ayıp, kimsenin hakkında konuşmayalım der. Aile büyüklerimden de hiç görmedim cidden. Hep lisede alıştım. Bir arkadaşım çok dedikodu yapardı. Onu dinlemek çok hoşuma giderdi. Evlendi de kurtulduk. Şimdi ben de evliyim sadece eşler, ev ve çocuklar hakkında konuşuyoruz. O arada anlatıyor tabi ama ben uymamaya çalışıyorum. Milletin olayları yüzünden kendimi yakamam valla. Korkuyom ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…