• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde olmadığımız halde şikayet edilmişiz bu komşuyu nasıl uyarmalıyım.

Merhaba arkadaşlar pazar günü yan komşum çok ses yapıyorlar diye bizi şikayet etmiş oysa o gün hiç evde değildik dün yönetici eşime söylemiş bu sabah evden çıkarken komşuyla karşılaştık ben hiçbir şey demedim kadın bana sinirli bir şekilde bir şeyler söyledi anlamadım yaşlı 65-70 yaşlarında kadın efendim teyze anlayamadım dedim çok ses yapıyorsunuz pazar günü kafamız şişti dedi bende biz o gün evde değildik dedim o zaman başkası vardı diyor hayır diyorum ama ses geldi çok rahatsız olduk diyor bir şey diyemiyorum dedim insan bir özür diler diye kapıyı çarptı neyse yarım saat önce eve geldim kadın kapımın önüne çöp yığmış fotoğrafını çektim eşime attım yöneticiye atması için ben şimdi bu kadının kapısını mı çalmalıyım yoksa muhattap olmayayım mı çok kafam karıştı
Eşin o gün yanında mıydı ya da başka arkadaşına anahtar verme huyu var mı apt da kamera var mı

Bizim üst komşu da aynı psikopat apartmanı supurup pislikleri bizim kapıya döküyor.Balkonumuza çöp fırlatıyor.Yönetici de yok kamera da yok.Kadin taktı kafayı gece de hiç uyumuyor sürekli gürültü yapıyor.çoluğunu çocuğunu kocasini terketmis bizim üstteki adama metres olarak geldi.Burda kendini bir şey sandı.Muhatap olmuyorum.Kavga ağızlı da değilim kendisi tam bir çingene uğraşmak istemiyorum.Genel ahlakı bozacak şekilde cinsel rahatsız edici sesler geliyor.

Merhaba arkadaşlar pazar günü yan komşum çok ses yapıyorlar diye bizi şikayet etmiş oysa o gün hiç evde değildik dün yönetici eşime söylemiş bu sabah evden çıkarken komşuyla karşılaştık ben hiçbir şey demedim kadın bana sinirli bir şekilde bir şeyler söyledi anlamadım yaşlı 65-70 yaşlarında kadın efendim teyze anlayamadım dedim çok ses yapıyorsunuz pazar günü kafamız şişti dedi bende biz o gün evde değildik dedim o zaman başkası vardı diyor hayır diyorum ama ses geldi çok rahatsız olduk diyor bir şey diyemiyorum dedim insan bir özür diler diye kapıyı çarptı neyse yarım saat önce eve geldim kadın kapımın önüne çöp yığmış fotoğrafını çektim eşime attım yöneticiye atması için ben şimdi bu kadının kapısını mı çalmalıyım yoksa muhattap olmayayım mı çok kafam karıştı
Kusura bakmayın ama siz niye mıy mıy cevap verdiniz? Evde olmadığınızdan eminseniz net olacaksınız,bir şey diyemiyorum ne demek???

Kapı önüne kamera koymak yasak o görüntüyle kendini suçlu da çıkarabilirsin. En iyisi çal kapısını at çöpleri eve.
Yasak mı gerçekten sadece kapıyı görüyor koridoru görmüyor

Eşin o gün yanında mıydı ya da başka arkadaşına anahtar verme huyu var mı apt da kamera var mı
Evet yanımdaydı sadece kayınvalidemde anahtar var başkasında yok o günden kayınvalidemdeydik apartmanda da kamera var

Apartmanın wp grıbu varsa at rezil olsun ya da git telefondan göster ses yapan ben değilim ama çöp atan sensin. Bi daha benle uğraşırsan mahkemeye veririm seni de korkut

Back
X