• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri evde olacak nişan kıyafetim

• Konu Sahibi Konu Sahibi srfa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

srfa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
175
0
96
Konya
nişanım evde olacak aileler arası bu elbiseyi aldım ayakkabılarımıda ekleyeceğim fakat sizden ricam saçlarımı nasıl yaptırayım saçlarım uzun.elbisenin sırt kısmı v şeklinde dekolteli biraz kapansın istiyorum $fotoğraf.JPG

Elbisen cok hoş dantelli tüllü detaylara bayılırım:)

Bu mutlu gününde renginin siyah değilde daha açık bi renk olmasından yanayım ama yinede herkesin zevki farklı sen beğendiysen laf düşmez:)

Arkasınıda kapatmak istemişsin mecbur acık yaptıracaksın sacını. Hafif dalgalı ve arkada güzel bi model cok hoş olur. ama ben yinede arkasının görünmesinden yanayım:)

Mutluluklar...

çok teşekkür ederim içimi ferahlattın çok gezdik ben hep diyordumki renkli bişe giycem nişanımda hatta uzun uçuş uçuş ama okadar gezdik ayrı şehirlerden ortak bi noktada buluştuk anca bunu bulabildik o yüzden böle oldu

nişanım evde olacak aileler arası bu elbiseyi aldım ayakkabılarımıda ekleyeceğim fakat sizden ricam saçlarımı nasıl yaptırayım saçlarım uzun.elbisenin sırt kısmı v şeklinde dekolteli biraz kapansın istiyorumEki Görüntüle 663757

bu elbiseye balerin topuzu kesinlikle çok güzel olur
$6.jpeg $2.jpg
ama salınık model istiyosan wag maşa yaptırabilirsin ya da su dalgası ya düz bırakıp krepe attırabilirsin

$1.jpg $3.jpg $5.jpg $-top-10-parti-saci-19-22-58.jpg $yanda-toplanmis-sac-modelleri-2.jpg

Elnbise çok güzelmiş çok begendim Allah tamamına erdirsin

rica ederım canım gülegüle giy:) ayrıca o saç süper olur cok begendim modeli

romantik bir topuz daha hoş olur sanki.

işte kızlar oldu nişanım saçımı herkes çok beğendi ama umarım sizde beğenrsiniz

Eklentiler

• $hjkl.jpg
    $hjkl.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 81
Back