Nişan Evde nişanım var ama elbisem yok

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

aylinesra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
127
3
26
Ankara
20 gün sonra evimde nişanım olacak aile içi olacağız ama hala bi nişan elbisesi bulamadım tesettürlü olsun istiyorum yok yok yok..........lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var diktirsem yetişirmiki vebana kaça patlar tahminen ? :))

nerde oturuyorsun canım evde oldugu için tuvalet gibi kabarık abartılı bişey düşünmüyorsundur herhalde asıl bişey düşündügünü söyle..20 gün çok ideal hiç zaman kaybetme aklında mıdel varsa dikime ver derim en fazla 500 ün gider

tatlım memleketim çoğu haritada yer almıyo bile ÇORUM :) burda öyle abiye falan bulmak zor bulduklarımda çok abartılı bide çalışıyorum çarşı pazar gezmeye vaktimdeyok açıkçası zaten 5 gibi dükkanlarda kapanıyo burda

ayy allah yardımcın olsun o zamn bir günlük izin alamaz mısın ben kıyafetimi 3 saat içersinde gezip begenip aldım :) allah kolaylık verir insallah

ayy allah yardımcın olsun o zamn bir günlük izin alamaz mısın ben kıyafetimi 3 saat içersinde gezip begenip aldım :) allah kolaylık verir insallah

saol canım şu sıralar izin alamam işler yoğun aksilikler hep üst üste napacağım hiçbilmiyorum gercekten (

benceede 20 gün yeterli bir süre..diktirebilirsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…