Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
20 gün sonra evimde nişanım olacak aile içi olacağız ama hala bi nişan elbisesi bulamadım tesettürlü olsun istiyorum yok yok yok..........lütfen yardımlarınıza ihtiyacım var diktirsem yetişirmiki vebana kaça patlar tahminen ? :))
nerde oturuyorsun canım evde oldugu için tuvalet gibi kabarık abartılı bişey düşünmüyorsundur herhalde asıl bişey düşündügünü söyle..20 gün çok ideal hiç zaman kaybetme aklında mıdel varsa dikime ver derim en fazla 500 ün gider
nerde oturuyorsun canım evde oldugu için tuvalet gibi kabarık abartılı bişey düşünmüyorsundur herhalde asıl bişey düşündügünü söyle..20 gün çok ideal hiç zaman kaybetme aklında mıdel varsa dikime ver derim en fazla 500 ün gider
tatlım memleketim çoğu haritada yer almıyo bile ÇORUM :) burda öyle abiye falan bulmak zor bulduklarımda çok abartılı bide çalışıyorum çarşı pazar gezmeye vaktimdeyok açıkçası zaten 5 gibi dükkanlarda kapanıyo burda
tatlım memleketim çoğu haritada yer almıyo bile ÇORUM :) burda öyle abiye falan bulmak zor bulduklarımda çok abartılı bide çalışıyorum çarşı pazar gezmeye vaktimdeyok açıkçası zaten 5 gibi dükkanlarda kapanıyo burda