Nişan Evde nişan yapacağım 2 ay sonra önerilerinizi alabilir miyim ?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

HLyaMehmet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2015
14
1
31
Herkese merhaba yaklaşık 2 ay sonra evde nişan töreni yapacağız. Herkesi çağırmayı düşünmüyorum çünkü kalabalığı sevmiyorum birde zaten evdeyiz sığamayız. Evi nasıl süsleyebilirim siz neler yaptınız nasıl geçti ve benim nişanım dualı olacak inşallah kadın erkek ayrı oturacak böyle yapan var mı ? Birde nişan pastası gereklimi şimdi dualı yapacağız ya abes kaçarmı ? kafam çok karışık hiçbirşey istediğim gibi olmıycakmış gibi geliyo zaten panik biriyim iyce sıkıntı yaptım. Uzun lafın kısası deneyimlerinizi paylaşır mısınız ?

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle hayırlı olsun :)
Evde nişan yapmış bir akrabamdan yola çıkarak şunları söyleyebilirim herhangi bir süsleme yapılmadı ancak sen istersen '' nişanımıza hoşgeldiniz '' yazılı bir kapı süsü yapabilirsin veya yaptırabilirsin.Sandalye yoğun bir şekilde kullanılacaktır sadece onlara tüller takabilirsin renk katmak mahiyetinde hepsine olmasa bile olur.Düğün salonlarındaki gibi değil de daha ufak fiyonk tül şeklinde olabilir.
Nişan tam da senin yapacağın gibi kadın erkek ayrı odalarda oldu bir eksiklik olmadı ancak nişan dualı falan değildi.Pasta bence hiçte abes kaçmaz o ikramdır duayla alakası da yoktur sonuçta okuma yapılacak olan düğünlere gittiğimde de pasta kesilmişti yanına da tuzlu tatlı kurabiye içecek.Renkli plastik tabaklar var onları da kullanabilirsin.
Bence bu kadarı yeterli evde nişan için diye düşünüyorum umarım yardımcı olabilmişimdir :)

Çok teşekkür ederimm en azından aklımda birkaç fikir oluşmasını sağladınız süslemeler dediğiniz gibi hafif olabilir renkli tabaklardan falanda alırım güzel olur :)

merhaba hayırlı olsun canım bende evde yapacağım kısmetse ekimde bende yaş pasta sade ama anlamlı şu hediyelik küçük aynlardan düşünüyorum küück süslemeli hatıra bide ıkramlık börek kek mantı sarma tarzı seyler evımız küück az kişi çagırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…