Nişan evde nişan .. fikirlerinizi bekliyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
kızlar benim mayıs ayında nişanım olcak çok az kaldı elbise ve ayakkabıyı hallettim çoğu şeyi kafamda kurdum ama o kadar kişi nasıl sığcak ne yapcak bilmiyorum :(stre oluyorum düşündükçe 50-60 olcak dışarda düşünmüyorum ama bide geldikleri andan misafirler gidene kadar hersey güzel olsun istiyorum . evde nişan yapanlar varsa fikir verebilirmi ? mesela biz sevgilimle kapıdamı karşılıcaz herkezi yoksa bi odada bekleyip sonramı cıkcaz ? ilkten börek çöreklermi yenir yoksa yüzüklermi takılır pasta ne zaman kesilir dans filan hepsini karştrmış durumdayım yada böle aklında değişk fikirleri olan varsa bekliyorum yorumlarınızı..

biz de evde yapmıştık canım çok samimi ve güzel bi ortam olmuştu kalabalık olması da dert olmadı bi şekilde idare edildi. gençler zaten servise falan yardım etti. diğer odalar da hazırlandı herkes bulduğu yere oturdu.zaten bütün gece oynadık dans ettik gerek kalmadı. sıkıntı yapma hayırlı olsun canım allah mutlu etsin

Evinizin en genis odasindaki ivir zivir esyalari toplayip dahada cok oturma alani acabilirsiniz, yemekler konusunda once nisan konulur yani yuzukler takilir sonra ikram diye biliyorum, yuuzkler takilincada hemen pasta getirilip kesilebilir. Bence nisanlinizla karsilamaniza gerek yok siz en son gelmelisiniz ortama:51:

Son düzenleme:
benimki de mayısta evde olucak aynı düşünceler benim de kafamda dolaşıp duruyo bi türlü içinden çıkamıyorum beni en çok düşündüren kıyafettt.. acaba sade bişe mi olsun yoksa şıkır şıkır bişeymi?? fazla kalabalık olmıcak en fazla 50 kişi haa bu arada bugün 50 kişilik bi pasta sordum 480 dedi çok değil mi yaa :(

saolun kızlar düşünceleriniz için :) ben elbiseyi buldum daha doğrusu bi iki model beğenmştim dikiliyo su anda :) pasta bnde sordum hatta ben şeker kaplı istiyodum ama çok pahalı bide bize pastanede 50-60 kişilik yaptırmayın 30 kişilkte yeter dediler onun fiyatınada 180 dediler bide o şekilde sor

bide bence sade bisey olsun evde sonuçta zaten dısardada olsaydı ben yine sade istyodum:) resim koymayı blmiyorum ekleyeblirsem gösterym modeli bu beyaz ama açık grisi olcak

Back