Saç Rengi ve Saç Boyama evde mavi tozla açtığım saçlarım için yardımınıza ihtiyacım var

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
merhaba kızlar,gerçekten yardımınıza ,önerilerinize çok ihtiyacım var,saçlarım uzun ve siyahtı,kuaför malzemeleri satan bi yerden mavi toz ve oksidasyonu aldım,bildiğiniz orial işte,evde saçlarımı açtım arkadaşımın yardımıyla,saçlarım hiç yıpranmadı ne kuruma ne sertleşme hiç bir şey olmadı,birinci gün orieli diplere yaklaşmadn saçımın gövdesine sürdük az beklettik yıkadık kızılımsı oldu bazı yerler siyah kaldı ,ikinci gün tekrar koyu kalan yerlere aynı karışımı sürdük az bekledik daha çok açıldı ancak yinede allıklar aralarda tel tel siyahlar kaldı,aldığım boyalarda marjinal 6,34 ve metriks 7bc idi kuaförün tavsiyesiyle aldım bu boyaları hem yıpratmaz hem orial sonrası oluşan allıkları kapatır die bana tuzluya mal oldu 3 tüp boyaya 26 lr verdim,ancak verdiğim paraya değmedi çunku allıkları kapatmadı diplerim çok azık yeryer siyahlar var uçlar kızılımsı kahve ,saçlarımda düz olduğu için bu saçı böyle kullanamam, ben napmalıyım nasıl bir işlem yapmalıyımki dümdüz bi renk elde ediyim işte bu noktada tecrübelerinizi bilginizi esirgememenizi rica ediyorum,kuaföre gitmem mümkün değil yalnız kahveye boyatmaya 150 den aşağıı fiyat vermediler zaten 46 lrk malzeme aldım açtım saçlarımı boyadım üstüne idip bide 150 lr vermem mümkün değil,evde şuan orielim var onunla siyah kalan tutamları tekrar açıcam ama cesaret edip yarım saat bekliycem bişey olmaz saçlarım kalın telli güçlü ,acaba diyorum güzel koyu reklerde bi kahve voyayı açık renkli tutamlara sürsem bitek yıkasam kurutup saçımın tümünü uçtan başlayıp boyasam,sonra yine açık yerler kalırsa bitek oralara sürsem boyayı kapanır mı renk farklılıkları? cevaplarınız yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)

şöyle koyu bi kahve yap tamamına dicem ama siyah yerler kapanırmı bilemedim:/ diğer taraflar kapanır ama

teşekkür ederim ,siyahları açıcam ondan sonra bayuycam saçımın tumune sonra kurutup bakıcam açık yerlere ve bi tek açık yerlere tekrar boya sürücem bir ton daha koyu bi boya olabilir belki,ben böyle düşündüm ama ne derece sonuç düzgün olur bilmiyorum.

kıslar fikri olan yokmu defalarca kez görüntülenmiş

Merhabalar;

Siyah saçtan dönmeyi 1 seferde umarım beklememişsindir :)Sanırım saçı açarken bi mavi toz bir tane de oksidan koymuşsun. YANLIŞ !! :) Mavi toz koyudur bu yüzden boya kıvamından daha akıcı bir kıvamda olması gerekiyor ve saçında gözün görene kadar yani belli bir sarılığa ulaşana kadar beklemen gerekiyor. yani 20 dk beklesem yıpranmaz diyorsun ama 20 dk bekletirsen bir kaç defa açacaksın demek. Bir defa mı açmak az yıpratır 3 kere mi

Sana önerim iyice aç saçlarını saçlarım uzun demeşsin ki bu en az 5 paket mavi toz anlamına gelir. Açarken 1 er 1 er koy yani karıştır mavi tozu. yani bir paketi açtın karıştırdın sürdün yetmedi 2. sini aç. Çünkü bir boyanın etki süresi 20 dk dir hava ile temasa geçince 20 dk den sonra boyalar hiçbir etki yapmaz :) Bir de açarken folyo ile kapatıp biraz sıcak fön tut daha çabuk ve etkili sonuç alırsın :)

sakın kendin uygulamalar yapma saçın için diil genel sağlığın için (!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…