merhaba kızlar,gerçekten yardımınıza ,önerilerinize çok ihtiyacım var,saçlarım uzun ve siyahtı,kuaför malzemeleri satan bi yerden mavi toz ve oksidasyonu aldım,bildiğiniz orial işte,evde saçlarımı açtım arkadaşımın yardımıyla,saçlarım hiç yıpranmadı ne kuruma ne sertleşme hiç bir şey olmadı,birinci gün orieli diplere yaklaşmadn saçımın gövdesine sürdük az beklettik yıkadık kızılımsı oldu bazı yerler siyah kaldı ,ikinci gün tekrar koyu kalan yerlere aynı karışımı sürdük az bekledik daha çok açıldı ancak yinede allıklar aralarda tel tel siyahlar kaldı,aldığım boyalarda marjinal 6,34 ve metriks 7bc idi kuaförün tavsiyesiyle aldım bu boyaları hem yıpratmaz hem orial sonrası oluşan allıkları kapatır die bana tuzluya mal oldu 3 tüp boyaya 26 lr verdim,ancak verdiğim paraya değmedi çunku allıkları kapatmadı diplerim çok azık yeryer siyahlar var uçlar kızılımsı kahve ,saçlarımda düz olduğu için bu saçı böyle kullanamam, ben napmalıyım nasıl bir işlem yapmalıyımki dümdüz bi renk elde ediyim işte bu noktada tecrübelerinizi bilginizi esirgememenizi rica ediyorum,kuaföre gitmem mümkün değil yalnız kahveye boyatmaya 150 den aşağıı fiyat vermediler zaten 46 lrk malzeme aldım açtım saçlarımı boyadım üstüne idip bide 150 lr vermem mümkün değil,evde şuan orielim var onunla siyah kalan tutamları tekrar açıcam ama cesaret edip yarım saat bekliycem bişey olmaz saçlarım kalın telli güçlü ,acaba diyorum güzel koyu reklerde bi kahve voyayı açık renkli tutamlara sürsem bitek yıkasam kurutup saçımın tümünü uçtan başlayıp boyasam,sonra yine açık yerler kalırsa bitek oralara sürsem boyayı kapanır mı renk farklılıkları? cevaplarınız yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)