• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Manikür :)

Gsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2012
132
1
26
İzmir
Evde manikür yapan varmı ? Varsa nasıl Yaptığınızı anlatırmısınız?

manikur yapmak hastalık haline geldi bende,tırnak makasıyla yapıyorum ama kıpkırmızı oluyor etlerim

tırnaklarımda oje varsa çıkartıyorum. sıcak suyun içine zeytinyağı tuz sirke limon suyu koyup 10 dk 15 dk ellerimi içinde tutuyorum. ellerimi süre doldugunda cıkartıp havluyla kuruluyorum. tırnaklarım uuznsa kısaltıp törpülüyorum. sonra tırnak etlerimi geriye dogru itiyorum. kalyon tırnak bakım yağı sürüp tırnaklarıma yediriyorum. sonra tırnaklarım yağı iyice emdikten sonra güçlendirici ojemi sürüyorum kuruyor. sonra da french yapıyorum

ya bir şey sormak istiyoruum. ben daha önce kütiküllerimi alıyordum fakat şuan sadece geriye itmek istiyorum. bi kaç yerde okuduğum kadarıyla eğer 1 kere kütiküllerimizi alırsak sürekli almak zorundaymışız. şimdi ben bu deriyi geriye itemeyecek miyim? :(

ya bir şey sormak istiyoruum. ben daha önce kütiküllerimi alıyordum fakat şuan sadece geriye itmek istiyorum. bi kaç yerde okuduğum kadarıyla eğer 1 kere kütiküllerimizi alırsak sürekli almak zorundaymışız. şimdi ben bu deriyi geriye itemeyecek miyim? :(

Canım tırnak etlerini nasıl alıştırdıysan öyle gider ama tırnak etlerinin kesilmesi önerilmiyor enfeksiyon vs. olabildiği için. Kesmek istemiyorsan şunları dene;
Tırnak etlerini sürekli yumuşak tut, bunu kremle deneyebilirsin, zeytinyağı- limon ikilisiyle de deneyebilirsin(tırnak etlerini yumuşatıyor) bir süre öyle alışsın, dediğim gibi sürekli yumuşak tut, alıştıktan sonra da kütikül giderici bir ürün kullanarak tırnak etlerini geriye itmeye alıştır.:34:

evde manikür setim var. kuaförde herkese aynı üründen yapılıyor diye kendim yapıyorum.

tırnaklarımı törpülüyorum.şekillendiriyorum. ılık suda biraz bekletiyorum. etlerini geriye itiyorum ve pens ile o etleri kesiyorum.istersem oje sürüyorum.

çok da güzel oluyor. 3 haftada bir ya da ayda bir kez yapıyorum:12:

Canım tırnak etlerini nasıl alıştırdıysan öyle gider ama tırnak etlerinin kesilmesi önerilmiyor enfeksiyon vs. olabildiği için. Kesmek istemiyorsan şunları dene;
Tırnak etlerini sürekli yumuşak tut, bunu kremle deneyebilirsin, zeytinyağı- limon ikilisiyle de deneyebilirsin(tırnak etlerini yumuşatıyor) bir süre öyle alışsın, dediğim gibi sürekli yumuşak tut, alıştıktan sonra da kütikül giderici bir ürün kullanarak tırnak etlerini geriye itmeye alıştır.:34:

çok saol canım ya öyle yapayım o zaman umarım işe yarar. çünkü çok sorunlu tırnaklarım var :)

.

Evde manikür yapmak sanıyorum şu setle artık çok kolay... :34:

Rossmanın yok satan bir ürün seti... alıyımmı? almıyımmı? :19: diye epeyce düşündüm sonunda pes ettim tabi...

işte buda fotoğrafı

bi çok apkilatörü olmasına rağmen bence en işe yarayanı ucuna takılı olan kütikül temizleyiciyi... diğerlerini kullanmadım bile...
ürün içinde iki tanede pil var uygulama esnasında ışıkta veriyor, manikür için kullandığım et pensi ve yine rossmanın her kadının almasını tavsiye ettiğim, tırnak eti gidericisi pembe kalemimde var, bu ikisi fotoğrafta yok(çekerken düşünemedim :17:) set harika bişey :54: hatta oyuncak gibi elime aldımmı bırakamıyorum, bu sebeple işim bittimi gözümün görmeyeceği bir yere kaldırıyorum, yoksa tırnaklarla oyna dur... :31:

Bu kütikül giderci aplikatör mucize gibi en dip noktalara bire girip ne kadar artık/prüz varsa temizliyor, eller o anda alçıya batmış gibi oluyor ama korkmayın, bitince ellerimi bir yıkıyorum sonrada yine fotoğrafta görülen vücut yağıyla(miss kokuyor :16: ama rossmanda rafta bitmiş yeni parti ne zaman gelir bilmiyorlar:43:) tırnakları yağlıyorum, biraz bekliyor sonrada kolonyayla siliyorum(mikroplara önlem) KAĞIT TÖRPÜDE manikürün olmazsa olmazı bence yapısından dolayı tırnak köklerinde kalan artıkları güzelce temizliyor, ayrıca şekillendirme içinde kullanıyorum, resimdekine bimde rast geldim, 6-7 tanesi bir arada 2 lira bişeydi...

sonuç işte bu oldu... :6:

ojeli resim çekmeyi unutmuşum :44:

Rossmanda setin fiyatının 14 lira olması lazım...

Hoşçakalın :3:

,

büyük başarı ben beceremiyorum....

.

Bu veya benzeri setler size çok yardımcı olur,

ellerinizin fotoğrafınıda paylaşırsanız sorununuz neymiş daha iyi anlarız... :34:

et pensinizinde mutlaka olması lazım, fotoda olmadığı için söylüyorum, tırnak ittirici ve et pensi birde törpü manikürün üç gerekli aletidir...

:3:

,

.

Evde manikür yapmak sanıyorum şu setle artık çok kolay... :34:

Rossmanın yok satan bir ürün seti... alıyımmı? almıyımmı? :19: diye epeyce düşündüm sonunda pes ettim tabi...

işte buda fotoğrafı

bi çok apkilatörü olmasına rağmen bence en işe yarayanı ucuna takılı olan kütikül temizleyiciyi... diğerlerini kullanmadım bile...
ürün içinde iki tanede pil var uygulama esnasında ışıkta veriyor, manikür için kullandığım et pensi ve yine rossmanın her kadının almasını tavsiye ettiğim, tırnak eti gidericisi pembe kalemimde var, bu ikisi fotoğrafta yok(çekerken düşünemedim :17:) set harika bişey :54: hatta oyuncak gibi elime aldımmı bırakamıyorum, bu sebeple işim bittimi gözümün görmeyeceği bir yere kaldırıyorum, yoksa tırnaklarla oyna dur... :31:

Bu kütikül giderci aplikatör mucize gibi en dip noktalara bire girip ne kadar artık/prüz varsa temizliyor, eller o anda alçıya batmış gibi oluyor ama korkmayın, bitince ellerimi bir yıkıyorum sonrada yine fotoğrafta görülen vücut yağıyla(miss kokuyor :16: ama rossmanda rafta bitmiş yeni parti ne zaman gelir bilmiyorlar:43:) tırnakları yağlıyorum, biraz bekliyor sonrada kolonyayla siliyorum(mikroplara önlem) KAĞIT TÖRPÜDE manikürün olmazsa olmazı bence yapısından dolayı tırnak köklerinde kalan artıkları güzelce temizliyor, ayrıca şekillendirme içinde kullanıyorum, resimdekine bimde rast geldim, 6-7 tanesi bir arada 2 lira bişeydi...

sonuç işte bu oldu... :6:

ojeli resim çekmeyi unutmuşum :44:

Rossmanda setin fiyatının 14 lira olması lazım...

Hoşçakalın :3:

,

Ne de güzel olmuş, hesaplı da :)

ben de evde kendim yaparım manikürümü çünkü tırnaklarım çok uzun değil ve etlerim de çabuk uzar ama bunu yapmak için bir ton para verip manikür seti almak yerine (ismini bilmiyorum ama) şu fotoğraftaki gibi etleri kesen şeyden edinebilirsiniz fiyatı da çok uygun 2-3 tl bir şey ve tertemiz yapıyor. kullanmaya alışana kadar biraz kanatıyorsunuz etleri ama sonra inanılmaz bişey mutlaka deneyin.beyaz tarafıyla etleri itip metal olar tarafıyla da eti kesiyoruz

$BROADWAY-2-Uclu-Kutikul-Itici-ve-Kesici-ASG-1-TL__82462500_0.jpg

Ben daha yeni bu aleti keşfettim. kesinlikle çok başarılı herkese tavsiye ederim. Blogumda detaylı paylaştım

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde pensim var ve hep evde yaparım, evlenirken bir kez kuaföre yaptırdım, benim yaptığımdan farklı bi şey yapmadı ve o kanattı, ben kanatmadan yapıyorum, zamanla eli alışıyor insanın. ılık sabnlu suda bekletiyorum etleri geri ittirip kesiyorum son olarak tırnaklara şekil veriyorum

Back