• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde lazer uygulamasi

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Selam arkadaslar.ben nisan ayinda bir markanin lazer epilasyon makinesinden aldim.uzerinde yazdigi gibi once 2ser hafta sonra 4er hafta periyotlu olarak uyguladim ancak bi sonraki 4.haftaya geldigimde bi takim sebeplerden dolayi lazerin zamani ister istemez kaydi.gecen gun tekrar kaldigim yerden devam ettim.ama aklima takilan sey simdi ilk basladigimki gibi 2 hafta araliklarla en basami donucem.

evdeki bir aletle değil ama bir hastaneye gidiyorum epilasyon için. böyle erteeme gecikme durumlarında bir sonraki period olması gereken zamanda oluyor...yani 4 hafta devam edin bence

Boyle olmasi sevindirici ama tuylerim eskiden oldugu gibi cogalmaya baslayinca iki uc aylik lazerim bosami gitti diye dusunmeden edemedim

Markası nedir aldığınız aletin? Mesela bende Philips lumea var periyot falan takip etmiyorum. İlk zamanlar 2 haftada bir yapıyordum ama sonra daha geç çıkmaya başladılar. Ben de çıkmaya başladığını hissedince yapıyorum.

Çok eziyetli değil mi ya benim de vardı bacaklarım bitene kadar bir seansta 3-4 kere şarjı bitiyordu ve sarjdayken çalışmadığı için dolana kadar birkaç saat geçiyodu. Tene tam temas etsin diye uğraşırken cesitli şekillere girerken her tarafım tutulur günlerce kas ağrısı çekerdim. Daha sonra bu aletin koltuk altı genital bölge gibi daha küçük yerler için daha kullanışlı olduğuna karar vererek bacaklarıma bir merkezde lazere başlayıp bitirdim. Beni çok yorardi o cihaz ama bahsettiğim bölgelerde az da olsa faydasını gördüm.

Markası nedir aldığınız aletin? Mesela bende Philips lumea var periyot falan takip etmiyorum. İlk zamanlar 2 haftada bir yapıyordum ama sonra daha geç çıkmaya başladılar. Ben de çıkmaya başladığını hissedince yapıyorum.
Çıkıp uzamasını falan mı bekliyorsunuz? yoksa kökleri çıkar gibi olunca mı atış yapıyorsunuz.

Ben periyot takip etmedim hiç.. çıktıkça yapıyorum..
Epeyce azalma oldu 1 yılda.. bende de lumea var..

Ben hep kafama göre yaptım. Çıktıkça jilet vurup lazerledim. Ki bu da zaten yaklaşık 2 hafta gibi bir süreye denk geliyordu. Şuan 2 ayda bir yapıyorum mesela.

Back