• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVDE LAZER (REMINGTON)

heyecandorukta

EVLİ, MUTLU <3
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
826
1.344
63
Merhaba, bu konu buraya mı açılmalı bilmiyorum ama benim için ciddi bir dert şu sıralar. Günlerdir Kadınlar Kulubüne bakıyorum ama evde lazer için Remıngton IPL6750 model cihazın iyi olduğunu bir yorumda gördüm. Başka kullananlar var mı gerçekten etkili mi ve kullanım aşamalarını öğrenmek istiyorum.

Kuaförde genital bölge yaptırmayı tercih etmiyorum o yüzden böyle bir ürüne ihtiyacım ama bir türlü karar veremedim. Lazer e gidenlerden de yeniden çıktığını öğrendim en azından bunu alırsam evde olur ihtiyaç duyarsam tekrar kullanırım diyorum.

Kullanan arkadaşlar fikirlerinize çok ihtiyacım var. Şimdiden çok teşekkür ederim :KK36:

Son düzenleme:
merhaba,

ben daha once turkiye de lazer yaptirdim. oldukca da memnun kaldim. Gectigimiz yillar esim kendisi icin Remington i light pro aldi ama 65000 isikli olani, sonradan atis sayisi sinirli olanlar yerine sinirsiz atis yapan baslikli urunler cikti ama cok takip etmedim. Neyse sonuca geleyim yaklasik iki aydir kollarim ve biyik bolgesi (daha once kollarima herhangi bir islem yapilmamisti) icin kullaniyorum fena gelmedi.

Ancak bilgim dahilinde sunu soyleyebilirim, bikini bolgesi icin kullanilabiliyor ama genital icin degil.

merhaba,

ben daha once turkiye de lazer yaptirdim. oldukca da memnun kaldim. Gectigimiz yillar esim kendisi icin Remington i light pro aldi ama 65000 isikli olani, sonradan atis sayisi sinirli olanlar yerine sinirsiz atis yapan baslikli urunler cikti ama cok takip etmedim. Neyse sonuca geleyim yaklasik iki aydir kollarim ve biyik bolgesi (daha once kollarima herhangi bir islem yapilmamisti) icin kullaniyorum fena gelmedi.

Ancak bilgim dahilinde sunu soyleyebilirim, bikini bolgesi icin kullanilabiliyor ama genital icin degil.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. A öyle mi genitalde neden kullanılmıyor? Ya da kullanılan var mı ?

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim. A öyle mi genitalde neden kullanılmıyor? Ya da kullanılan var mı ?
Rica ederim. Cihazin ustunde uygulama yapacaginiz yeri okuttugunuzda lazer icin uygun olup olmadiginin sinyali veriliyor, bu sekilde test edebilirsiniz.
Lazer eger ten rengi acik tuy rengi koyu ise daha cabuk sonuc veriyor, genital bolgenin rengi normal ten rengine gore biraz daha koyu. Sizde eger yuksek seviyede atis yaparsaniz, cildiniz yanip tahris olabilir.
Yine de iyi arastirin, ben o sebeple kullanmiyorum.

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

merhab a , 6500 olanı sınırsız atım olarak aldım 2 ay oldu ve kullanıyorum düzenli olarak ,çok memnunum bölgesel olarak çıkmamaya başladı. boşa dışarılara gidip zman kaybetmeyin,evinizde rahatlığı yaşayın

Back