Kızlar ben Philips lumea essential sc1983 olan modelden aldım bi süre önce. İlk uygulamadan önce jiletle temizledim sonra da lazer yaptım fakat 15 gün oldu bacaklarimdaki tüyler döküldü az bişey bikini bölgem koltuk altım aynı duruyor. Benim gibi olan var mı tekrar uygulama yapmadan önce jilet mi vurcam yine
Canim bende derman remington'un ev tipi lazer aleti var. Bacak ve kol altında dört defa uygulama yaptım yüzde yetmiş azalma var. Bikini bölgesinde ise üç kez uygulama yaptım çok az bir dökülme oldu. Sanırım sonuç için sabretmek gerekiyor biraz daha
Canim bende derman remington'un ev tipi lazer aleti var. Bacak ve kol altında dört defa uygulama yaptım yüzde yetmiş azalma var. Bikini bölgesinde ise üç kez uygulama yaptım çok az bir dökülme oldu. Sanırım sonuç için sabretmek gerekiyor biraz daha
Sabir gerekiyor ama hiç dökülme olmuyor bende seans aralarında bu yüzden sürekli jiletle alıyorum 2. Seansimi yaptım sürekli jilet vurursam azalmaz ki dokulmuyor diye jiletliyorum lazer yapmadan önce dökülse yapmicam da
kızlar birşey soracağım. genital bölgeyide yapıyor musunuz yoksa bitek bikini bölgesi mi? bende rowentanınki var genital bölgeyi yapamazsın yazmıyor. bide ben jilet kullanmayı beceremiyorum sanırım bazı yerler ufak ufak kalıyor. 2mm 3 mm kadar. sizde de öyle mi? öyle olsada atım yapıyorum ben ama acaba boşa mı atım yapıyorum. tamamen pürüzsüz mü olmalı?
Bi ev tipi lazer yorumlari kimi memnun kimi memnun degil. Ben normal lazere gittim yarim kaldi ama en cabuk biten koltuk alti. Bikini ve yuz gec bitiyor. Bikini nemli kaliyor sanirim ondan daha gec sonuc veriyor. Surekli jilette kil koklerini guclendirir. Olumlu sonuc alan varmi cok merak ediyorum
merhaba bir şey sormak istiyorum, atış yapılacak kısımda kılların traş edilmesi gerektiği yazıyor. örneğin kolumdaki kılları traş mı etmeliyim atış öncesi? ben veet ağda ile alıyorum mesela bu alet kullanırken ağda olmaz değil mi? siz nasıl yaptınız acaba? nasıl şu anki görüşleriniz? teşekkürler.