hadi bakalım hayırlı olsun :) dene bakalım cnm bnde almayı düşünüyodum ama nasıl olur kendim yapabilrmiyim başarılı olurmu gibi endişerim olduğu için tereddüt ettim sen kullan mutlaka gelişmelri yaz buraya merak ederim şimdi
Gelişmeleri bende merak ediyorum, hayırlı olsun :)
evde kullanılan lazerler sadece tüyleri üter. yok etmez. bu kadar çabuk inanmayın allah aşkına paranızı çöpe atmayın. bu kadar ucuza tüylerden kurtarıyorsa bu makina neden doktorlar 70bin dolara makinalar alıyorlar. onlarda alırdı 200 euro ya yapardı gelenlere.
normal bi lazer 2 haftada bir de yapılmaz. 2 aydan önce seans olmaz. yok etmek yerine ince tüylerinide kalınlaştırır dikkat et derim.
hadi bakalım takipteyiz, ben pek ihtimal vermiyordum o aletlere, pazarlama stratejisidir falan diye düşünüyordum. Ama sen dene de gerçekliği neymiş öğrenelim. Umarım işe yarar, emeğin ve paran boşa gitmez inşallah
evde kullanılan lazerler sadece tüyleri üter. yok etmez. bu kadar çabuk inanmayın allah aşkına paranızı çöpe atmayın. bu kadar ucuza tüylerden kurtarıyorsa bu makina neden doktorlar 70bin dolara makinalar alıyorlar. onlarda alırdı 200 euro ya yapardı gelenlere.
normal bi lazer 2 haftada bir de yapılmaz. 2 aydan önce seans olmaz. yok etmek yerine ince tüylerinide kalınlaştırır dikkat et derim.
bir an heyecan yaptım, bunu okuyunca canım sıkıldı ya
sonuçları ben de merakla bekliyorum yine de seyda_66acaba gerçekten yok ediyor mu ya??:26:
Fransada 2 senedir var bu evde kullanilan aletlerden
Bizde yeni aldik gorumcemle 650 odedik ayriyeten uclarinada bi 300 oduycez
Burda kullanipta cok memnun kalan arkadaslarimiz var ..
Profesyonel makinwlerden daha gucsuz o yuzden sk kullaniliyor ve en erken 20 seansta bitiyor ..
Gorumcem basladi bende kullanmaya baslayinca paylasirkm gelismeleri ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?