evde lazer eplasyon kizlarrrrr

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
kizlarrrrrrrrrrrrevde lazer epilasyon aleti cikmis tchibo
bugün aldim isallah kilardan kurtulurummm yeni denedim iki haftada bir yap yaziyor ustünde
killarim biterse sizede tavsiye edecemm
biktim su kil tüg isinden bir yere gidip yaptirmaya utaniyordum gitsem bile ates pahasi
aleti 200euro aldim bugün geldiii isallah killaraaaa sonnnnnn

hadi bakalım hayırlı olsun :) dene bakalım cnm bnde almayı düşünüyodum ama nasıl olur kendim yapabilrmiyim başarılı olurmu gibi endişerim olduğu için tereddüt ettim sen kullan mutlaka gelişmelri yaz buraya merak ederim şimdi

Son düzenleme:

evde yapiyorsun epilasyon aleti gibi ama acitmiyanindan 2 ay sonra killari döküp dökmedini yazarimmm
arada bir pismis tavuk eti gibi kokuyorum ama yanma acima yok aleti tutarken sonra koku yokkkkk

hadi bakalım takipteyiz, ben pek ihtimal vermiyordum o aletlere, pazarlama stratejisidir falan diye düşünüyordum. Ama sen dene de gerçekliği neymiş öğrenelim. Umarım işe yarar, emeğin ve paran boşa gitmez inşallah

evde kullanılan lazerler sadece tüyleri üter. yok etmez. bu kadar çabuk inanmayın allah aşkına paranızı çöpe atmayın. bu kadar ucuza tüylerden kurtarıyorsa bu makina neden doktorlar 70bin dolara makinalar alıyorlar. onlarda alırdı 200 euro ya yapardı gelenlere.
normal bi lazer 2 haftada bir de yapılmaz. 2 aydan önce seans olmaz. yok etmek yerine ince tüylerinide kalınlaştırır dikkat et derim.

bir an heyecan yaptım, bunu okuyunca canım sıkıldı ya

sonuçları ben de merakla bekliyorum yine de seyda_66 acaba gerçekten yok ediyor mu ya??:26:

Son düzenleme:

hayirlisi dun yaptim 2 hafta sonra gene yapacam hayirlisi yaaaaa
kendimi kk gurban ilan ediyorum valla giderse gider gitmeseee 200 euro cöpe gider ne yapimmmmm

ay korkutma beniiiii ya doktorlarin elinde bu imkan var niye biraz dah ucuza yapmazlarda bizi su dertten kurtarmazlarkiiiii
valla denedim bileeee artik hayirlisiiii

bir an heyecan yaptım, bunu okuyunca canım sıkıldı ya

sonuçları ben de merakla bekliyorum yine de seyda_66 acaba gerçekten yok ediyor mu ya??:26:

bende öyle heyacan yaptimki makina elime gecer gecmez yaptim makinayi kaldirmadan kk yazdimmmmmm
isallah gider yaaaa yoksa vay halimeeee

bari vucudunda her yerde deneme çok küçük bir yerde dene. gerçekten ince tüylerinide kalınlaştıracağını düşünüyorum. çünkü dr lar bile o pahalı makinalarla doğru cihazı kullanmadıklarında inceleri kalınlaştırıyor. ince tüylere sadece diode etkili ve o da %100 bitirmez. ve evde kullanılan diode lazer de olmaz. uzman tarafından kullanılması gerekir.
ben vücuduma lazere başladım 10 gün sonra 2. seansıma gidicem. ilk seans da bile o kadar farketti, kalınlar o kadar inceldiki anlatamam. üst bacağımda çok faydası olmadı ince tüyler aynen çıktı ama. oraya dioede yaptırıcam şimdi merkezi değiştirdim.
canım ben çok araştırdım ettim bu işi. ince tüylere iğneli epilasyon veya diode (iğneli daha etkili %100 bitirir) kalınlara alexandrite lazer en iyisi. paranız yoksa biriktirin bir an önce kurtulmak için boşuna paralarınızı sokağa atmayın. şimdiye kadar kimbilir ne yöntemler deneyip neler harcadınız. ben de yaptım zamanında,ne paralar harcadım hepsi çöpe gitti.en az 2-3 seans parası harcadım yani ama profesyonel lazerler dışında bunun bir çözümü yok. sadece para kazanmak için kadınların bu takıntısından yararlanıyorlar.

evet bende size katılıyorum haklısınız normal lazer epilasyonda bile 40-45 günde bi gidiliyor 2 haftada bi yapmakta ne demekmiş öyle.bitmez o kıllar bnce hiç umutlanmayın derim(tek çözüm iğneli epilasyonndur.

Fransada 2 senedir var bu evde kullanilan aletlerden
Bizde yeni aldik gorumcemle 650 odedik ayriyeten uclarinada bi 300 oduycez
Burda kullanipta cok memnun kalan arkadaslarimiz var ..
Profesyonel makinwlerden daha gucsuz o yuzden sk kullaniliyor ve en erken 20 seansta bitiyor ..
Gorumcem basladi bende kullanmaya baslayinca paylasirkm gelismeleri ..

bitti diyeni hiç gördün mü? ayrıca nerdeyse 1000 lira harcamış oluyorsunuz normal lazerden çok da ucuza geldiği söylenemez. o memnun kalan arkadaşlarınız 20 seans sonra 6 ay beklesin bakalım aynen çıkıyor mu çıkmıyor mu. normal lazer 4-8 seans sürer. kişiye göre değişir. ağda bile yapsan zamanla küçük azalma olur zaten. 20 seans da çok bişey değişeceğine hiç inanmıyorum. lütfen kızlar ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. hem sağlığınızı tehlikeye atarsınız hem de paranıza yazık olur.
internette kullananların yorumlarını (tabi gerçek kişileri) okursanız hiç bir işe yaramadığını sadece zamanla daha geç çıktığını ama azaltmadığını görürsünüz. ayrıca bu makinalara sanırım atış yapabilmesi için ayrı birşey takılıyor. oda zamanla bitiyor, sürekli yenisini almanız gerekiyor. ve astarı yüzünden pahalıya geliyor.

makineyi aldim kizlar bakalim hayirlisi tam ne ne deyil bilemiyorum deneyecem olmadi artikkk
baska carelere bakarimmm olmaysa burdan yzarim kk dekiler almazzzz
bir sey diyemiyorum cünkü yeni aldimmmm iyi veya kötü bilmiyorum

almayinnnnnnnnnnnn almayinnnnnn
sadece killari ütüyor sonra gene cikiyor bosa para vermeyinnnnn
makiyani geri göndermeye calisacammm alirlarsa tabikiiiiiiiii

Teşekkürler geri dönüşün için. Ben de bu konuyu aboneliklerime eklemiştim sonucu öğrenmek için. Mail düşünce bir heyecanla baktım ama hayal kırıklığı... :)))

valla benden cok üzülmüs olamasiniz nasil heyecanla almistim makinayi
hemen buraya yazmistim killar aynen cikiyor esim diyor iki ayi tamamla belki
biter iki ayi tamamlasami tamamlamasammi kararsisimm
azalma olmadi aynen ciktiki üzgünüm kizlar keske olsaydi amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…