Evde lazer epilasyon?

Kelebekhayati

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
70
43
88
30
Merhaba. Evde kendim lazer epilasyon yapmak istiyorum. Daha önce hiçbir güzellik merkezine gitmedim. Öncelikle hangi cihazı almalıyım kararsız kaldım. Philips mi yoksa braun mu? Kullanıcı deneyimleri ve önerileri merak ediyorum. Hangisini önerirsiniz? Ömür büyü yapmak gerekiyor mu? Bikini bölgesine yapılmasında sakınca var mı?

Braun ıpl 5 aldım geçen kış ilk etapta haftada bir yaptım tüm vücut sonra zaten tüylerde git gide azaldı tek tük çıkan olursa geçiyorum üstünden bazen de jilet yapıyorum sadece bacaklar koltuk altı kollar genitalde üçgen bölge tertemiz şu an.

Merhaba. Evde kendim lazer epilasyon yapmak istiyorum. Daha önce hiçbir güzellik merkezine gitmedim. Öncelikle hangi cihazı almalıyım kararsız kaldım. Philips mi yoksa braun mu? Kullanıcı deneyimleri ve önerileri merak ediyorum. Hangisini önerirsiniz? Ömür büyü yapmak gerekiyor mu? Bikini bölgesine yapılmasında sakınca var mı?
bence bu işin piri braun ve Philips zaten.
Philips lumea brı950 kullanıyoruz eşimle birlikte. Çok etkili çok memnunum. Ama şimdiki aklım olsa seri atış olanını alırdım pratiklik açısından.
oda galiba sadece braun pro5 de var

Back
X