- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
Evet bende bekliyorum ama kimse yazmadıBiri cevap verse keşke, takipteyim
Hangi markayı kullanıyorsunuz, kaç seans yaptınızBen kullanıyorum tamamen olmasa da hatırı sayılır azalma mevcut
Ama yazın tabi bronz tene uygulayamadığım için yine ağdaya döndüm
Ekim ayında tekrar başlayacağım.
Teşekkür ederimBen eski bir cihaz kullanıyorum
5 sene önce alıp köşeye attığım Rowenta nın
Ama arkadaşım Braun kullanıcısı ve çok memnun
Lazerden sonra ne kadar sıklıkda çıkıyor kıllarBen kullanıyorum tamamen olmasa da hatırı sayılır azalma mevcut
Ama yazın tabi bronz tene uygulayamadığım için yine ağdaya döndüm
Ekim ayında tekrar başlayacağım.
Lazerden sonra ne kadar sıklıkda çıkıyor kıllar
Gerçekten öyleyse çok güzel30-45 gün arası değişiyor
Ama braunun cihazında arkadaşım eğer abartmıyorsa (sağolasıca abartıyı sever) 2,5-3 ay dilimiymiş
Gerçekten öyleyse çok güzel
Ben lazere gitmeden remingtonun ipl ini kullanmıştım. Ama ipl oldugu için çok bir kalıcılığı yok. Sadece geç uzamasını sağlıyorMerhaba bayanlar. Bacak kıllarımdan artık fenalık geçiriyorum her hafta almaktan çok sıkıldımsize sorum evde ıpl cihazlardan kullanan oldu mu ve fayda sağlıyor mu ? Teşekkür ederim şimdiden ☺
O da yine kâr böyle özellikle de yazın epilasyon aletiyle geziyorumBen lazere gitmeden remingtonun ipl ini kullanmıştım. Ama ipl oldugu için çok bir kalıcılığı yok. Sadece geç uzamasını sağlıyor
Hiç yoktan iyidir kesinlikle baya etkisi oluyor bence birkaç ay rahat geçiyor en azındanO da yine kâr böyle özellikle de yazın epilasyon aletiyle geziyorum
Ben 2 senedir lumea 950 kullanıyorum. Memnun kaldimMerhaba bayanlar. Bacak kıllarımdan artık fenalık geçiriyorum her hafta almaktan çok sıkıldımsize sorum evde ıpl cihazlardan kullanan oldu mu ve fayda sağlıyor mu ? Teşekkür ederim şimdiden ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?