- 13 Mart 2017
- 775
- 1.083
- 113
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
-
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.15 aydir kullaniyorum henuz kesin sonuc alamadim ama baya azaldi bikini bolgemde sadece yanlarda cikiyo cikanlarda dokuluyo kalanlara atis yapiyorum ayda bi kere bacak bolgemde ayni yarisindan cogu dokuldu ve cikmiyo cikanlarda dokuluyo koltuk altimda baya seyreklesti en azindan evde istedigim zaman rahat bi sekilde yapabiliyorum rowenta makinem.
Ne yazık ki güzellik salonlarının başarılı olduğunu duymadım daha. Bu yüzden adam akıllı bir yerde yaptırmayı düşünüyorum ama bir yandan da makine alsam daha mı rahat olur diye düşünüyordum.Ben güzellik merkezinde lazer epilasyon yaptırdım tam 18 seans gittim yine bitmedi ev tipi olanlar daha rahattır diye umuyorum kullanmadım ama düşüncem var..
Evde kullanilan cihazlar ipl sistemli oldugu icin bitirir bitirmesine ama tekrarlar.Yani yaptiranlarda da gordugumuz tekrar yinelenmesi bence bosuna paranizi harcamayin.Evde lazer makinesiyle epilasyon uygulayan arkadaşları çok merak ediyorum.
Cihaza verilen paraya değiyor mu, evde daha mı rahat oluyor dersiniz?
Bugüne kadar cihazı alıp da yarım bırakan birçok insanın yorumunu okudum nette.
Şahsen sonuç alınmıyor ya da tüy köklerini uyutuyor, kesin çözüm olmuyor diye düşünüyorum hep.
Sizlerin de düşüncelerinizi almak isterim.
Özellikle kullanan arkadaşlar, hangi markaları kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Zaten işten dolayı artık hiç müsait değilim uğraşmaya.Evde kullanilan cihazlar ipl sistemli oldugu icin bitirir bitirmesine ama tekrarlar.Yani yaptiranlarda da gordugumuz tekrar yinelenmesi bence bosuna paranizi harcamayin.
Ankarada yaşıyorsanız mehmet akgünün kliniği ile görüşün isterseniz ben orda kurtuldum.Temiz titiz ve ilgililer alexandrite candela kullanıldı tüyleriniz nasıl bilmiyorum ama siyah kalın ve açık tenliyseniz alexandrite çabuk dökülmelere ve hızlı sonuçlara yol açıyor.Zaten işten dolayı artık hiç müsait değilim uğraşmaya.
Adamakıllı bir yer bulup seanslara başlamayı düşünüyorum.
Ankara'da değilim maalesef :/Ankarada yaşıyorsanız mehmet akgünün kliniği ile görüşün isterseniz ben orda kurtuldum.Temiz titiz ve ilgililer alexandrite candela kullanıldı tüyleriniz nasıl bilmiyorum ama siyah kalın ve açık tenliyseniz alexandrite çabuk dökülmelere ve hızlı sonuçlara yol açıyor.
Evde kullanılan cihazların hepsi tüyleri uyutuyor sanırım.Evde Philips Lumeayı kullandım ve hiç memnun değilim. Sonuçları ilk kullandığında alıyorsun fakat makine sadece tüylerin çıkmasını biraz erteliyor. Yani tamamen yok etmiyor.
Anladım umarım istediğiniz gibi biyer bulursunuz.Ankara'da değilim maalesef :/
Alexandrite kullanan bir yer bulana kadar yaptırmayı düşünmüyorum ben de.
Tüylerim koyu renkte, ben de açık tenli sayılırım.
Ben almıştım ve hiç memnun kalmadım. Tüylerin biraz geç ve biraz ince çıkıyor, hepsi bu. Sürekli sürekli makineyi kullanman gerekiyor. 2 ay kullanmadın mı geri çıkıyorlar.Aldınız mı merak ettim bende düşünüyorum ama kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?