• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon evde lazer epilasyon yapanlar yardım lütfen.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.130
5.603
448
İstanbul
Arkadaşlar ben geçenlerde Remington ipl 6000 evde lazer cihazı aldım. IPL ve lazerin tartışmalı konularını okudukça başım döndü resmen.

IPL den de memnun olmayan var alexandrite den de aynı şekilde.

Ayrıca genital de başka birine yaptırmaktan çok çekiniyorum.

Verdiğim para haricinde birde ekstra tüğlenmekten korkuyorum. Aleti henüz almadım geri iade edebilirim. Bu yüzden ipl sistem evde veya merkezlerde kullanan arkadaslardan fikirlerini rica edicem.

Bu konu bir kıl tüğ sorunu olmaktan çıktı ciddi ciddi dert oldu bana :( lütfen konumu taşımayın

Geçen sene almıştı arkadaşım.1300 tl ye.Eğer kıl tüy yoğunluktaysa daha çok fark ediyormuşsun.Birde iğneli epilasyon gibi değilmiş tabi.Yani kullanımı bıraktığınızda çıkyormuş yine.
Ağrısı acı yokmuş.
Alacağınız ürünün kullanım ömrü,ampülünün değiştirilip değiştirelmemesi önemli tabi.
Rica ederim arkadaşım.
Kullanmadığım için bilgim sınırlı.Kusuruma bakma canım.

Geçen sene almıştı arkadaşım.1300 tl ye.Eğer kıl tüy yoğunluktaysa daha çok fark ediyormuşsun.Birde iğneli epilasyon gibi değilmiş tabi.Yani kullanımı bıraktığınızda çıkyormuş yine.
Ağrısı acı yokmuş.
Alacağınız ürünün kullanım ömrü,ampülünün değiştirilip değiştirelmemesi önemli tabi.
Rica ederim arkadaşım.
Estağfurullah canım çokta yardımcı oldun sağolasın. Başlığı değişiyor 100 tl gibi bir fiyatı var her başlık 65000 atış yapıyormuş. Sanırım lazer de şans işi en azından dışarıya 2000 lira verip tekrar her çıkan için 400 tl verip gitmektense evde sürekli kullanım daha mantıklı gibi

Ağrısı acı yokmuş.
Rica ederim arkadaşım.
Konumu da taşımışlar birderdim var baya aktif bak hemen cevap geldi. Napalım Editörün kestiği parmak acımaz :(

Estağfurullah canım çokta yardımcı oldun sağolasın. Başlığı değişiyor 100 tl gibi bir fiyatı var her başlık 65000 atış yapıyormuş. Sanırım lazer de şans işi en azından dışarıya 2000 lira verip tekrar her çıkan için 400 tl verip gitmektense evde sürekli kullanım daha mantıklı gibi
Eğer iğneli epilasyon yaptırırsanız ki kıl tüyden kurtulmanın kesin çözümü bu o zaman rahat edersiniz.Ama acısı oluyormuş sanırım.
Lakin hem acımasın hem elimin altında olsun diyorsanız gayet mantıklı.İnşallah şansınız yaver gider ve çok memnun kalırsınız.

Eğer iğneli epilasyon yaptırırsanız ki kıl tüyden kurtulmanın kesin çözümü bu o zaman rahat edersiniz.Ama acısı oluyormuş sanırım.
Lakin hem acımasın hem elimin altında olsun diyorsanız gayet mantıklı.İnşallah şansınız yaver gider ve çok memnun kalırsınız.
Çok teşekürler canım önümüzdeki ay başına kadar zamanım var ozamana kadar araştırıcam. Ayrıca acısını geçtim başkasına yaptırmaktan çok utanıyorum :KK43:

Çok teşekürler canım önümüzdeki ay başına kadar zamanım var ozamana kadar araştırıcam. Ayrıca acısını geçtim başkasına yaptırmaktan çok utanıyorum :KK43:
Bende olsam utanırdım sanırım.:)Daha zamanın varmış.Şikayet var daki yorumlara da bak bence.Servis kalitesi de önemli bence.

arkadaşlar göbek, üst kol ve yüz gibi çok kalın olmayan bölgelrde kullanıp da fayda gören var mı ? işe yaramıyosa boşuna almayım.

ben sınırsız atış olandan aldım (Sınırsız atım sayısına sahip INFINITY Lambalı
RemingtonIPL6750i-Light Prestige) aldıktan birkaç ay sonra hamile kaldım (hamileyken kullanılamaz) kullanamadan satışa çıkardım almak isteyen bana ulaşabilir hepsiburadadan almıştım -takas da yapabilirim işime yarayacak birşeyle-

Back