Lazer Epilasyon Evde lazer epilasyon aleti

yldzzz1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
4
0
1
31
Merhaba hanımlar evde lazer epilasyon aleti almak istiyorum. Çevremde hiç kullanan yok. Hangi cihaz iyi bir sonuç verir hangisi kullanışlı işe yarar olur. Sonuçlardan memnun musunuz acaba. Yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler.

Silk'n glide almıştım ben bi kullanamadım iyi olmadı. Belki pahalı olanlar ise yarıyordur ama zaten ona vereceğin paraya gidip yaptırırsın.

bir ay kadar önce internette detaylı araştırma yaptım. buradaki açılan konulardaki yorumları , bloglardaki yorumları deneyimleri, ürünlere yapılan yorumları falan bayağı okudum. Yorumlarda memnun olan da olmayan da vardı . Bir tereddütle Philips lumea advanced modelini aldım. Düzenli olarak kullanmaya başladım. bir kaç gün sonra 3. seansı uygulayacağım. ilk seans uygulandığında insan biraz sabırsız oluyor hemen etkiyi görmeyi umuyor beklemek uzun geliyor hemen kıllar dökülsün çıkmasın gibi bir düşünce içine girilebiliyor. ilk seansda çok farkını belli etmese de işe yarıyor . bunu ikinci seansda çok net görebilirsiniz . kıllar çok uzamıyor ve bizim 2. seans sonrası kılların çıkma miktarı yarı yarıya azaldı biz diyorum eşimde de denedim koltuk altında şaşırdım yani . bu cihazlardan memnun olmayanlar bence uygulaması biraz ağır olduğu için hem de uğraşmak istememelerinden kaynaklı diye düşünüyorum.

Bende internetten araştırdığım kadarıyla biliyorum çok da güvenemedim bitmiyor vs denilmiş yorumlarda teşekkür ederim

lazer epilasyona göre geç sonuç veriyor tabi sonrasında da düzenli aralıklarla çıkmasa da rötuş atmak gerekiyormuş. ışık gücü lazer gibi güçlü olmadığı için IPL kıl kökünü uyutuyormuş. benim için yeterli sonuç ve uygulama. imkanınız varsa lazere gidin direk kesin sonuç almak istiyorsanız. ama gideceğiniz yer çok iyi bir yer olmalı çünkü güzellik merkezlerinde yapılan lazerler de gerçek lazer olmuyormuş. iyi araştırmanızı öneririm. paranız vaktiniz boşa gitmesin.

Ne kadara aldınız cihazi

Memnunmusunuz gerçekten bende genital bölgede kullanmak istiyorum çok fazla kıl batması var o yüzden . Merkezlere gidipde oramida acamam acikcasi
ben hem maddi açıdan hem dediğiniz gibi utanma duygusu sebebiyle lazer epilasyona gitmek istemedim. bir de çocuk falan olunca git gel vakit kaybetmeden bir denemek istedim .kullanan bir arkadaşım da vardı ona da güvenerek aldım. özelliklerine atım sayısına göre modelden modele fiyat değişiyor ben h.burada' dan almıştım. kıl yapım siyah , kalın ve yoğun.epilatörle alıyordum ama acısından artık bıktım yani bugün üçüncü seansımı uyguladım. ben çok menmun kaldım gerçekten kendim de çok araştırıp kararsız kaldığım için yardımcı olmak amaçlı yorum yaptım buraya da. 500 tl de olsa 1500 tl de olsa para bu devirde azımsanacak miktar değil . Ama işe yaradığı için içim rahat . yani ilerde atımı bitse tekrar bir IPL cihazı alırım. Kollarda çok daha fark edilir derecede etkili oldu ilk kullanımda. cildim de çok açık değil rahatça atım yapıyorum.en yüksek derecede atıyorum daha kısa sürede sonuç almak için . genital bölgeye de uyguluyorum orası biraz daha dayanıklı kol bacağa göre ama yine de seyreldi ve dökülenleri de görüyorum. bir yüz bölgeme uygulamadim oraya da jilet vurmaya korkuyorum.umarim yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok iyi oldu fikrinizi almam . Deneyimli olduğunuz için bana da cesaret geldi büyük ihtimal alacağım yanlız ben internet üzerinden almam modeli tam olarak yazar misiniz

çok sormak istediğim bir konu var acaba genital bölgenizde denediniz mi? ve yapmışsanız etkili bir sonucu oldu mu ?

Yüzünde kullandın mi cihazı canm

merhaba ben de almayı düşünüyorum bu cihazlardan fakat mesela tüyler iyice azaldıktan sonra 2 ayda 3 ayda bir uygulamaya kadar düşüyor mu süre yoksa azalsa bile ayda ir uygulamak mı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…