• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde kusursuz platin saç rengi yapmak isteyenlere kendi yöntemim

fiseriz

...elhamdulillah...
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
386
216
53
41
kızlar merhaba.sarı ve platin saç yıllardır vazgeçemedğim renkler ama sıkılıp koyulaştırdım.kuaföre gitmeden de saçınız evde platine çevirmek mümkün.bizzat kendimde denedim.bir hata yapıp saçımı açık kahveye boyadım ama hiç yakıştıramadım pişman oldum.sonra kendim açıçı ile açtım.ve bir karışım yaptım.sea color platin sarısı boyayı çok duyuyordum ama kullanmamıştım.nette de araştırdım yorumlar güzel.kutunun içinden iki tüp boya çıkıyor.saçınızın uzunluğuna göre bir tüp yetiyor ama uzunsa oksidasyon suyu %9 30 volüm almalısınız.ben bir tüp boya, 1 şişe oksidasyon suyu , 1 cay kaşığı toz açıcı ve 5-6 damla tatlı badem yağını karıştırıp saçıma sürdüm.ilk denememdi çok endişelenmiştim nasıl olcak diye.yıladıktan sonra kendimi aferinlere boğdum çünkü gerçekten muhteşem olmuştu.nacizane tavsiyem kızlar.kk'nın kadınları güzeldir ve herşeyin en güzelini yaparlar...

Bende Sea Color denemeyi düşünmüştüm ama daha önce denemediğim için cesaret edemedim.Fikir için tskler :)

Can'ım resim atma şansın var mı acaba saçlarının rengini Merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_3656.jpg
    IMG_3656.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 893
  • IMG_3657.jpg
    IMG_3657.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 1.490
Bende küllü sarı yapmaya çalışıyorum saçımı,silver şampuan yardım eder mi acaba ? Sea colordaki en açık renk 01 olan galiba

Bende küllü sarı yapmaya çalışıyorum saçımı,silver şampuan yardım eder mi acaba ? Sea colordaki en açık renk 01 olan galiba
Şampuanla ilgili bir bilgim yok canım.evet en açık renk 01 platin sarısı.yaz sonu garnier 11.1 ini kullandım küllü sarı oldu ama pek içime sinmemişti.akmasını beklemiştim.ısınamadım küllü sarıya bidaha denemedim

Şampuanla ilgili bir bilgim yok canım.evet en açık renk 01 platin sarısı.yaz sonu garnier 11.1 ini kullandım küllü sarı oldu ama pek içime sinmemişti.akmasını beklemiştim.ısınamadım küllü sarıya bidaha denemedim
Bende 11.1 bulamıyorum burada,Sea Color ve Neva Color gördüm şaşırdım hatta.

böyle oldu canım
Teşekkür ederim canım güle güle kullan Harika olmuş renk birde tatlım alt zeminin ne renkti renk farketmeksizin tüm renklerin üstüne bu senin şimdiki rengini yakalayabilir miyim asıl merak ettiğim nokta bu Can'ım :KK66:

Teşekkür ederim canım güle güle kullan Harika olmuş renk birde tatlım alt zeminin ne renkti renk farketmeksizin tüm renklerin üstüne bu senin şimdiki rengini yakalayabilir miyim asıl merak ettiğim nokta bu Can'ım :KK66:
Açmak şart canım.zeminin açılması gerekiyo.ilk görümcemde denedik açmadan.ama olmadı.açtık mecburen.

Canım,güvendiğin bir markanın sarı serisinde noktadan sonra 1 olanlar küllü oluyor.mesela 9.1 ,10.1,11.1 gibi
Biliyorum cnm da en son aradığımda bulamamıştım istediğim rengi,Palette 9.1 aldım,tam istediğim renk değil,o yüzdn Silver Şampuan deneyeyim diyorum.

Kizlar ya benim sacimda hic boya yok ben tekrar sariya dönmek istiyorum saclarim koyu kumral acaba bende de ayni islem ise yarar mi

Back