- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- 158
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Şimdiden Allah kabul etsin güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim. İbadetleri kabul makbul olsun. Allah bizlerede nasip etsin inşallah. Ne güzel tatlı telaşlar,kolaylıklar diliyorum.hayırlı sabahlar kızlarrrrrr
alalh kabul etsin hatimlerinizi
ben başlayamadım daha
şu yoğunluğum geçti mi inş. ama tatlı yoğunluk bunlar çarşamba günü annemler hacca gidiyor o yüzden iş çıkışı
haftasonları orda olduğum için başlayamadım bu haftayı atlattım inş.size eşlik edicem
bende yani elmalı hamdinin kuran meali aldım açık ve net şekilde anlatıyor inş. ona da bşalıcamm elimde okuduğum
kitap bitince
Maşallah Allah kabul etsin.Kuran-i Kerim hatim 1. Cüz 8-17 sayfalarını okudum
Şimdiden Allah kabul etsin güle güle gidip dönmeyi nasip etsin rabbim. İbadetleri kabul makbul olsun. Allah bizlerede nasip etsin inşallah. Ne güzel tatlı telaşlar,kolaylıklar diliyorum.
Kuran-i Kerim hatim 1. Cüz 18-20
2. Cüz 21-23 sayfalarını okudum
meal okuması
Ben ayet olarak değil de sayfa olarak okuyabildiğim kadar okusam olur mu bugün 3 sayfa okudum olur tabi canım min 20 ayet diye düşündüm zaten ben. daha fazla okursan ne güzel daha erken bitirirsin:)www.kadinlarkulubu.com
Kızlar meal okuması için konu açılmış teşvik olmak adına bende katıldım bir bakın isterseniz
Hayırlı akşamlar. 1 cüz 8,9,10,11. sayfaları okudum.
Hayırlı cumalar canım.Yavaş yavaş başlarsan okunur ve biter inşallah.hayırlı cumaların olsun
allah kabul etsin canım ben başlayamadım özel günüm bitsin başlıcam artık değilse unutcam
Elhamdülillah canım bu günümüze hamd olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun.
E
Elhamdülillah canım bu günümüze hamd olsun. Sen nasılsın neler yapıyorsun.
Allah iyilik sağlık versin inşallah. Bende iyiydim grip olmuşum doktora gittim,geçecek inşallah.ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENDE İYİYİMM
hiç ses soluk çıkmıyor dedim
sen neler yapıyorsunnn
Allah iyilik sağlık versin inşallah. Bende iyiydim grip olmuşum doktora gittim,geçecek inşallah.
Ben yine kuran kursuna başladım iki haftadır gidiyorum.
Umre ziyaretini Allah kabul etsin. Eğer bırakmayıp devam edersen inşallah herşey yoluna girecektir. İnşallah. Yeni bir sayfa açarsan seni takip ederim daima arkandayım şimdiden hayırlı olsun.oy oy geçmiş olsun
ben 15 günde zor atlattım gribi görmedim ömrü hayatımda böyle grip geldi geçti çok şükür
bende geçtimiz ay umreye gittim geldim gitmek isteyen herkese nasip etsin rabbim
ve o kadar eksiğim varki anlatamam
burda kaçta kursa başvurdum akşam kursu ama yok malesef işte evde kendimce okumaya çalışıyorum
fakat çok verimli olmuyorrr
eğer sana da uyarsa burda veya yeni br sayfa açıp devam edelim olur mu
Umre ziyaretini Allah kabul etsin. Eğer bırakmayıp devam edersen inşallah herşey yoluna girecektir. İnşallah. Yeni bir sayfa açarsan seni takip ederim daima arkandayım şimdiden hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?