- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Sanada canım hayırlı nurlu bereketli cumalar olsun :) işte yarim sayfa okumaya çalışıyorum günlük. Bu aralar hava hep kapalı açıkçası hiç birşey yapmak istemiyo insanın cani çocuklar olmasa günün yarısı yatardım heralde . Senin nasil gidiyogünaydın canınm hayırlı cumaların olsun
nasıl gidiyor çalışmalar sen baya ilerletttin
Sanada canım hayırlı nurlu bereketli cumalar olsun :) işte yarim sayfa okumaya çalışıyorum günlük. Bu aralar hava hep kapalı açıkçası hiç birşey yapmak istemiyo insanın cani çocuklar olmasa günün yarısı yatardım heralde . Senin nasil gidiyo
Biz hala güneşi göremedik epeydir sisli kapalı . Masallah sana meal okumak ta çok güzel rabbim kuranı hem okuyup hem yaşayanlardan eylesinhamd olsun canım
al bendende o kadar ama çok şükür diyelim yinede
burda salı günden bari yağmurlu biz bu kadar kapalı havaya alışık değiliz
ama neyse güneşlı imiş havaaa
snde bır sıkıtnı yok tek suçlu havalarr ama bizim havamız iyi olsun
ben dğn birda biraz bakara çalıştım
akşamda eve yatsıdan sonra yatmadan biraz arapça biraz türkçe yasin okudummmm
Biz hala güneşi göremedik epeydir sisli kapalı . Masallah sana meal okumak ta çok güzel rabbim kuranı hem okuyup hem yaşayanlardan eylesin
Tabiki daha güzel olur paylaşman canım:) destek birbirimize işte ne güzel@Hanimefendimelek bende çalıştıklarımı burdan paylaşabilirmi değil mi
bakara süresi ilk 5 ayetini çalıştım
Küçükken öğrenmiştim... Okumaya cesaret edemiyorum demişsiniz.. Yanlış okuyabilirsiniz ama yavaş okursanız dikkat ederek okumuş olursunuz onun için kasmayın kendinizi...Küçük çocuklarim olduğu için maalesef cami ,kurs tarzı yerlere gidemiyorum .
Önceden biraz bilgimde var ama okumaya gelince kendime güvenip de okuyamiyorum .
Yeni evliyken kursa yazilmistim hamile olup düşük tehlikem olunca kursu yarim bırakmıştım.
Simdi kendi kendime evde Kuranı Kerimi nasil öğrenebilirim ?
Google playda bir sürü uygulama var biraz inceledim acikcasi hangisi güvenilir doğru bilemedim .
Online ders veren siteler de olabilir.
Önerilerinizi bekliyorum hangi öğrenme yolu doğru olur tecrübeliler yardım:).
Eveeeeetttttttttttt konuyu güncellemek gerekirse
Kendime bir program hazırlayıp pazartesi günü yani 1 ekimde çalışmaya başlıyorum...
Öncelikle Trt diyanetin Kuran öğreniyorum programı var Osman Eğin hocanın anlatımıyla.
Videoları flashima indirdim günlük bir video izleyip ,pekiştirmek için diyanetin elif ba cüzünden calısıcam.
Bu videolar toplamda
15 elif be. 15 tecvid .30 tane Kurandan ayet calismasi olarak toplamda 60 video var bu bir kac aylik süreçte istediğime ulaşırım inşallah Allahın izniyle .Izlemek isteyenler için link atıyorum
https://www.youtube.com/playlist?list=PLtApkPE49w-t243wClwgOebyIJjY_PRtZ
Destek ,fikir veren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Benim gibi öğrenmek isteyenleri beklerim hanımlar birbirimize destek oluruz , çalışmalarımızı günlük yazar motive oluruz .:)
Yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle o yüzden sıfırdan başladım çalışmaya harfleri hiç tanımıyor gibi. Diyanetin tv nin çok faydası oldu banaKüçükken öğrenmiştim... Okumaya cesaret edemiyorum demişsiniz.. Yanlış okuyabilirsiniz ama yavaş okursanız dikkat ederek okumuş olursunuz onun için kasmayın kendinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?