- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Bir tane program var canım diğer topikteki kızlar söylemişti kaza programı ben hesapladım namazları ve oruçları sonuç çok kötü yıllarca boşa yaşamışım sanki çok üzüldüm inşallah artık yapmaya calısıcam
Bende önce sabah namazlarini halledeyim dedim diğerlerinden de ara ara kılarım. Sonra sıra sıra bakalım ne zaman azalacakCANIM BEN HESAPLADIM KAZA NAMAZLARINI İÇLER AÇISI
YATSI NAMAZINDAN SONRA UFAK UFAK KILMAYA BAŞALDIM ÇOK ŞÜKÜR
Ay ne güzel ya masallah canım inşallah bende hiç borcum yok diyebilirimÇOK ORUÇ BORCUM YOK ÇOK ŞÜKÜR 15 GÜN VAR ONLARI DA PTESİ PERŞEMBE OLARAK TUTUCAM
Bende önce sabah namazlarini halledeyim dedim diğerlerinden de ara ara kılarım. Sonra sıra sıra bakalım ne zaman azalacak
Ay ne güzel ya masallah canım inşallah bende hiç borcum yok diyebilirim
Inşallah:)niyetlerimiz temiz olsun rabbim birşekilde yardım eder
biter allahın izni ileee
Merhaba canimmm dün ve bugün evde değildim çalışamadım ama namaz ve oruç devam :))) şükürler olsun .Sen nasilsingünaydın canımm
naıslın bakalımmm
ben çalışamıyorumm işler yoğun biraz ama fırsat bulunca hemen başlıcamm
fakat namazlarım çok şükür devammmmm
Merhaba canimmm dün ve bugün evde değildim çalışamadım ama namaz ve oruç devam :))) şükürler olsun .Sen nasilsin
Sana da hayirli sabahlar hayirli isler canimmm Bende toplamda 6 tane tutabildim oruç canım olsun yavaş yavaş hic yoktan iyidir aslında kolay geciyo da ben ya misafirliğe gidiyom ya bize biri gelecek oluyo o yüzden sürekli tutamıyorum . Bende yasin süresine çalışıyorum işte yarim sayfa ilerliyorum daha bitiremedim :)günaydın canım
ben bu hafta oruç tutamadımm inş. ptesi kaldım yerden devam
ama namazlarım çok şükür devam
dün baştan artık bakara süresi çalıştım bugunde çalışıcammmm
işler biraz yoğunnn
Sana da hayirli sabahlar hayirli isler canimmm Bende toplamda 6 tane tutabildim oruç canım olsun yavaş yavaş hic yoktan iyidir aslında kolay geciyo da ben ya misafirliğe gidiyom ya bize biri gelecek oluyo o yüzden sürekli tutamıyorum . Bende yasin süresine çalışıyorum işte yarim sayfa ilerliyorum daha bitiremedim :)
Aynen canım çok şükür diyelimen azında bırakmıyoruz buna da şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?