- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Elhamdülillah iki gündür sabah namazına kalkıyorum bu saatte çalışmak çok güzel huzurlu sessiz ve verimliymis Rabbim daim eder inşallah
Konu Yasin süresi 13-20 ayet çalıştım
Her ayeti 3 kez okudum ancak 3. okumada cümle şeklini alıyor zaten.
Sanada hayırlı cumalar tatlimm
günaydın hayrılı cumaların olsun
Bugunki çalışmam
Konu yasin süresi 28-35 ayetleri
Kuran öğreniyorum video 38
Sagolasin canım bende yarim sayfa ilerliyorum işte günde:) ağır ağır:) başlarsın sende bir kendini topla . Tatilden gelince çamaşır falan iş güç bitmez maalesefallah kabul etsin canım
ben daha başlamadım çalışmayaaaa
senın güzel gidiyor
Inşallah canım bir kaç satırda olsa okumaya çalış devamı gelir :)izinden tatilden yeni geldiğim için işlerimi toparlayıp hemen başlamak istiyormmmm bendeeee
Sagolasin canım bende yarim sayfa ilerliyorum işte günde:) ağır ağır:) başlarsın sende bir kendini topla . Tatilden gelince çamaşır falan iş güç bitmez maalesef
Caminin lezzeti başka iyi yapmışsın canım :)ev işini halletim pazar günü burda işlerim birikmişş
ama bugun dediğin gibi 2 satırda olsa bakıcam
dün kandilde de bakamadım allahım affetsin camiye gidip gelince kaldı
Merhaba canım bugün hep dışarıdaydım pek giremedim çalışamadım da sen nasilsingünaydınnn canımm
nasılsın bakalımmm
Merhaba canım bugün hep dışarıdaydım pek giremedim çalışamadım da sen nasilsin
Evet canım yaa maalesef günler çabuk bitiyor. Bugün oruç tutabildin miçok şükür canım ben hala açıp çalışmıyorum
günler kısaaa bir koşturmaca anlamadım
Bir tane program var canım diğer topikteki kızlar söylemişti kaza programı ben hesapladım namazları ve oruçları sonuç çok kötü yıllarca boşa yaşamışım sanki çok üzüldüm inşallah artık yapmaya calısıcamçok şükür canım ben hala açıp çalışmıyorum
günler kısaaa bir koşturmaca anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?