• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde küllü sarı nasıl yapılır? (resimli)

BusraBrnn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
24
12
18
30
Herkese merhabalar
Öncelikle daha bir kaç saatlik üyeyim. Bugün acil olarak saçımı boyamam lazım küllü sarı istiyorum şu anki saç rengim nevacolor 9.0 fotoğrafta atacam zaten istediğim saç rengi de küllü sarı forumdaki konulardan biraz bilgi edindim fakat koyu renk saça öneriler vardı benim saçım zaten yeterince açık kac numara boya almalıyım bide evde küllü yapmanın zorluğu var mı?

Şimdiki saç rengim:
IMG_20160824_171544.jpg

İstediğim saç rengi:
images.jpg

Canim merhaba öncelikle,benim fikrimce 9.1 boya alip icindekileri yarim yarim bi kapa bosalt,yarim cay bardagi sac kremiyle yine yarim cay bardagi su ekle civik bi karisim olsun.sonra bunlari saclarina hizlica sürüp 15 dakika kadar bekle ve yika:)

Canim merhaba öncelikle,benim fikrimce 9.1 boya alip icindekileri yarim yarim bi kapa bosalt,yarim cay bardagi sac kremiyle yine yarim cay bardagi su ekle civik bi karisim olsun.sonra bunlari saclarina hizlica sürüp 15 dakika kadar bekle ve yika:)

Canım yaptım, saçlarım baya uzun bu fotoğraf 3-4 ay öncesi o yüzden iki kutu palette 9.1 aldım 1 kutu da 10.1 aldım karıştırdım saçımın tamamını boyadım ama ben daha önce saçlarımın uçlarını actirmistim sadece oralar küllü oldu onun dışında aynı kaldı daha önce 9.0 kullanıyodum o renkte oldu küllüyle alakası yok uçları küllü o da belli belirsiz. Diyorum ki tekrar boyadigimda yine 9.1 yapsam istediğim renk çıkar mı yada başka hangi numara almalıyım? Bu arada cevabin için teşekkür ediyorum sabahtan beri burda bu konu:)

Canim ne demek bende cok muzdaribim sactan,yardim etmek istedim:) şöyle bi durum var ki aciciyla acilmamiş saclar hicbi sekilde küllendirilmiyo diye duymuştum.ancak benim saçlarimi küllendiriyodu.bn sarişinken garnier 111 gümüş sarisi kullaniyodum diplerime aralarda platin balyajlar vardi.o balyajlar küllenip diğer taraflar hep dore kaliyodu.bni rahatsiz etmiyodu ama iste sonradan döndum saridan.ama 9.1 in tekrar küllendirecegini sanmiyorum.icine igora turuncu azaltici koyabilirsen kucuk bi miktar olabilir ama BusraBrnn BusraBrnn

Küllü yoğunlaştırıcı alıp 9.1 saç boyasına eklemelisiniz.
İşe yarar diye düşünüyorum .
O da yaramazsa yoğunlaştırıcıyla pigmentasyon işe yarayacaktır .

Küllü yoğunlaştırıcı alıp 9.1 saç boyasına eklemelisiniz.
İşe yarar diye düşünüyorum .
O da yaramazsa yoğunlaştırıcıyla pigmentasyon işe yarayacaktır .
Teşekkür ederim ya aslına baktığında bubkadar uğraşa gidip kuaförde yaptırmam daha mantıklı ama kuaförler de çok para istiyorlar saçımda baya uzun kalçama geliyor. Neyse dediğinizi uygulacayacam teşekkür ederim

Canim ne demek bende cok muzdaribim sactan,yardim etmek istedim:) şöyle bi durum var ki aciciyla acilmamiş saclar hicbi sekilde küllendirilmiyo diye duymuştum.ancak benim saçlarimi küllendiriyodu.bn sarişinken garnier 111 gümüş sarisi kullaniyodum diplerime aralarda platin balyajlar vardi.o balyajlar küllenip diğer taraflar hep dore kaliyodu.bni rahatsiz etmiyodu ama iste sonradan döndum saridan.ama 9.1 in tekrar küllendirecegini sanmiyorum.icine igora turuncu azaltici koyabilirsen kucuk bi miktar olabilir ama BusraBrnn BusraBrnn
Boyayı ablam aldı aksam üzeri kac ywre sormuş 11.1 bulamamış yoksa bende 11.1 kullanacaktim koyu renk saçı bile kullendiriyomus o 12.1 ve 11.1 garnier oneriliyo genelde ama bulamadım iste. Igorayi kullandığımda ise yarar mı diyosun peki?

Ben işe yarayacağını düşünüyorum canim ama internetten alabilime imkanin varsa gümüş sarisi boyaya ulasabilirsin,şayet ulasamiyisanda igorayi boyana ekledikten sonra su ve sac kremini de ekle,he bir de boya kutusunun icinden cikan oksidan suyunu degilde boyle parfümerilerde satilan %6 lık 20 volum oksidan kullan.cunku oksidanin derecesi ne kadar yuksek olursa turunculuk o kadar artar

Ben işe yarayacağını düşünüyorum canim ama internetten alabilime imkanin varsa gümüş sarisi boyaya ulasabilirsin,şayet ulasamiyisanda igorayi boyana ekledikten sonra su ve sac kremini de ekle,he bir de boya kutusunun icinden cikan oksidan suyunu degilde boyle parfümerilerde satilan %6 lık 20 volum oksidan kullan.cunku oksidanin derecesi ne kadar yuksek olursa turunculuk o kadar artar
Bugün kuaförume sordum yabancı değilsin sana 250 ye yaparım dedi. Ama yaptirmicam bir boyaya bu kadar para vermek zoruma gidiyo. Dediğini yapacam biraz bekleyeyim daha yrni boyadım çünkü teşekkür ederim canım benim

Loreal 9.1 kullanmıştım Küllü sarı yaptı hatta bazı yerler yeşilimsi olmuştu. Ben o zaman kullu istemiyordum öyle çıkmıştı. Ama saçın o an ki zemini de önemli .

rica ederim canım yaptığın vakit sonucunu paylaş lütfen:) 250 lira cok fazla ayrıca bekleyip benim dediğimi yaparsan sonuc istediğin gibi olucak inşallah:*

Herkese merhabalar
Öncelikle daha bir kaç saatlik üyeyim. Bugün acil olarak saçımı boyamam lazım küllü sarı istiyorum şu anki saç rengim nevacolor 9.0 fotoğrafta atacam zaten istediğim saç rengi de küllü sarı forumdaki konulardan biraz bilgi edindim fakat koyu renk saça öneriler vardı benim saçım zaten yeterince açık kac numara boya almalıyım bide evde küllü yapmanın zorluğu var mı?

Şimdiki saç rengim:
Eki Görüntüle 1875140
İstediğim saç rengi:
Eki Görüntüle 1875141

Bende buna yakın birşey istiyorum ama saçlarımın dipleri baya kendi saçım geldi çok uzun zmndır boyamadım geri kalanıda karamel gibi. Diplerle uyumlu diye boyamadım şimdi boyamak istiyorum ama birincisi boya boyayı açmıyor nasıl boyamak gerek açmak için ikincisi diplerden kendi rengim geldi uyumu nasıl sağlayacağm boyalı yerlerle? Sizin saç olmuş sanırım konu eski ondan size sordum. Şimdiki saç rengim dediğiniz renk süpermiş ona nasıl ulaştınız

Bu uzun saça hızlıca sürmek zor olurmu bilmiyorum ama ben o hızlıca sürüp cilalama işini yaptim oldu. İşin sırrı mavi.
Bir damla yoğun mavi katıp onu iyice ezip boyaya karışmasını sağlamak lazım. uzun saça herhalde iki damla falan.. Üç damla koyulaştırıyor. Azı iyi bunun..

Bende buna yakın birşey istiyorum ama saçlarımın dipleri baya kendi saçım geldi çok uzun zmndır boyamadım geri kalanıda karamel gibi. Diplerle uyumlu diye boyamadım şimdi boyamak istiyorum ama birincisi boya boyayı açmıyor nasıl boyamak gerek açmak için ikincisi diplerden kendi rengim geldi uyumu nasıl sağlayacağm boyalı yerlerle? Sizin saç olmuş sanırım konu eski ondan size sordum. Şimdiki saç rengim dediğiniz renk süpermiş ona nasıl ulaştınız
Canim evet boya boyayi acmaz ama eger cok yipranmadiysa saclarin palette yada kolestonun 12 yada 12.1 numarali rengini önce boyali kisimlara sür bekle acilmasini,sonra da dogal sac rengini yani diplerini boya.bu şekilde bütünlük sağlayabilirsin.dore gibi bi renge acilir yuksek ihtimalle iste o zamanda yukarda bahsettigim küllü cilayi yap saclarina:*

Vallahi canım konu bi kac günlük ben akşamında boyadım saçımı ama sadece uçları küllü oldu oraları da daha önce actirmistim o yuzden oldu bu küllü rengi tutturmak için saçı açtırmak şartmıș yoksa başka bi seçenek daha var kullu boyanın içine küllü yoğunlaştırıcı ekleyerek yapılırmis ama dun kuaforumle konuştum gösterdim o da dedi ki bu saç tek renk değil dedi altı küllü üstünde sık sık balyaj var o yüzden evde yapmak pek mümkün değilmis. Benim su anki rengimi sorarsan eger ben 6 sene önce saçımı bi kere attırdım açık kahve yaptım daha sonra hep kendim boyadım 9.0 ve 10.0 karıştırarak boyadım hiç kuafore gidipte orielle actirmadim. Sana da önerim canım 10.0 la 9.0 karıştırarak boyarsan saçını da çok yıpratmadan 2.3 defada bu renge ulaşırsın ama dersen ki ben kuaförde actiririm önemli değil diye o zaman kuaforde açtır daha sonraları da 9.0 yap canım

Canım yaptım, saçlarım baya uzun bu fotoğraf 3-4 ay öncesi o yüzden iki kutu palette 9.1 aldım 1 kutu da 10.1 aldım karıştırdım saçımın tamamını boyadım ama ben daha önce saçlarımın uçlarını actirmistim sadece oralar küllü oldu onun dışında aynı kaldı daha önce 9.0 kullanıyodum o renkte oldu küllüyle alakası yok uçları küllü o da belli belirsiz. Diyorum ki tekrar boyadigimda yine 9.1 yapsam istediğim renk çıkar mı yada başka hangi numara almalıyım? Bu arada cevabin için teşekkür ediyorum sabahtan beri burda bu konu:)

Kesinlikle çıkmaz :olamaz:

Senin saç rengin, istediğin saç renginden açık. Saçların 9.3 sarı civarı istediğin renk 8 tonlarında üzerine soft balyaj atılmış bej kumral bir saç, küllü değil. Tek bir boya ile bu renge ulaşamazsın bir kaç farklı boyayı karıştırmak, tabanı oturtmak için bir kaç defa komple boyamak ve sonra üzerine soft balyaj+cila yapmak gerek. Evde yapmak istediğinden emin misin gerçekten?

garnier 11.1 küllü sarı ve 1/4 oranında herhangi bi markanın grisi(ben kuaför malzemeleri satan yerden aldım markası morfose) karıştırın hemen hemen gösterdiğiniz renkte doresiz küllü sarı oluyor.

Kesinlikle çıkmaz :olamaz:

Senin saç rengin, istediğin saç renginden açık. Saçların 9.3 sarı civarı istediğin renk 8 tonlarında üzerine soft balyaj atılmış bej kumral bir saç, küllü değil. Tek bir boya ile bu renge ulaşamazsın bir kaç farklı boyayı karıştırmak, tabanı oturtmak için bir kaç defa komple boyamak ve sonra üzerine soft balyaj+cila yapmak gerek. Evde yapmak istediğinden emin misin gerçekten?
Kesinlikle evde yapılamayacağını anladım kuaförümde aynı şeyi söyledi sizde mi kuaforsunuz yoksa

Back