Evet kızlar başlıkta söylediğim gibi. Geçenlerde böyle bir hata yaptım ama sakın siz düşmeyin böyle bir hatayaa
Allahtan tümünü boyamadım ! Koleston Küllü kumral.
Sadece perçemimi ayırdığım yerden yukarı asagı 4 tane balyaj atym dedim.
Daha önce de saçımı boyamamıştım güzelim saçlarımm..
Psikoljm çok bozuldu anltamam hala aklma geldikçe sinirlenyrm !!
Nyse başımda balyaj paketleri 15 dk geçti netten bakıyordum bu renge hiç iyi yorumlar görmedim.
Aynayı aldım bi baktım ışıkta turuncuya dönüyor saçlarım :O
hemen gittim yıkadım iş işten geçmiş. Oturdum ağladım çok kötü olmştum byle hayatta dışarı çıkamazdm !!
Annemde iyi bi kızdı üstüne :/ Gitti bna koyu kahve aldı yine koleston ve yine hüsran ..
Boyadım neyse boyadıgm yerleri 20 dk da simsiyah olduuu !!
hemen yıkadım saçımın yarısı siyahımsı yarısı kestane reziilllk. Ama şimdi Keşke tüümünü boyasaydım diyorum renk biraz aççıldı çok hoş oldu
Ama aldım nasibimi bi daha mı aslaaa saçım saçım doğalll saçımmm :))) Siz siz olun saçınızı kendnz boyamayın rengine göre değişr tabi ama
Kuaförler bu işi daha iyi yapıyor hiç değilse kızacak birileri oluyorr hehehe :))
Allahtan tümünü boyamadım ! Koleston Küllü kumral.
Sadece perçemimi ayırdığım yerden yukarı asagı 4 tane balyaj atym dedim.
Daha önce de saçımı boyamamıştım güzelim saçlarımm..
Psikoljm çok bozuldu anltamam hala aklma geldikçe sinirlenyrm !!
Nyse başımda balyaj paketleri 15 dk geçti netten bakıyordum bu renge hiç iyi yorumlar görmedim.
Aynayı aldım bi baktım ışıkta turuncuya dönüyor saçlarım :O
hemen gittim yıkadım iş işten geçmiş. Oturdum ağladım çok kötü olmştum byle hayatta dışarı çıkamazdm !!
Annemde iyi bi kızdı üstüne :/ Gitti bna koyu kahve aldı yine koleston ve yine hüsran ..
Boyadım neyse boyadıgm yerleri 20 dk da simsiyah olduuu !!
hemen yıkadım saçımın yarısı siyahımsı yarısı kestane reziilllk. Ama şimdi Keşke tüümünü boyasaydım diyorum renk biraz aççıldı çok hoş oldu
Ama aldım nasibimi bi daha mı aslaaa saçım saçım doğalll saçımmm :))) Siz siz olun saçınızı kendnz boyamayın rengine göre değişr tabi ama
Kuaförler bu işi daha iyi yapıyor hiç değilse kızacak birileri oluyorr hehehe :))