- 25 Mart 2019
- 40
- 8
- 16
- 36
- Konu Sahibi damlasudamlasu
-
Boyanin akmasi gerek eger sacin su anda ack.renkse olur benimde bu ay oyle oldu 3 haftada 3 kez boyadim en son bununla boyadm bundan oncr oryel ardindan igorra kullu sari atmstm tamamen gri olmstu iyce aktiktan snra bununla platini yakaladimUraniaaflora Cnm cevabın için çok teşekkür ederim. Ben palette ve nevacolorın açıcılarını kullandım. Boya olarak da palette koleston ve nevacolor kullandım.tabiki açılma oldu ama çok tuhaf oldu. Bu halde dışarı çıkılmaz
Oryal denesem yanar mı acaba? Yada yine krem açıcı kullansam bu sefer istediğim tonu elde edebilir miyim?
Bu nedir palette miBoyanin akmasi gerek eger sacin su anda ack.renkse olur benimde bu ay oyle oldu 3 haftada 3 kez boyadim en son bununla boyadm bundan oncr oryel ardindan igorra kullu sari atmstm tamamen gri olmstu iyce aktiktan snra bununla platini yakaladim
EvetBu nedir palette mi
ladylena cnm palette açıcı kullandım ama 1 defa. Çok turuncu oldu. Dediğin mavi boyanın markası nedir öğrenebilir miyim? İlginlendiğin için teşekkür ederim.
Deneyeceğim teşekkür ederim inşallah düzelirLilafix veya exicolor ın yoğun mavi rengini tercih ediyorum. Parfümerlerinde hobby gibi mağazalarda bulunur. Alternatif olarak clemency nevacolor da olabilir. Saçların şuan açık cırt bir turuncuysa tekrardan palette yogun renk açıcıyı kullan. Ama normalde aldıgından bi kutu fazla alki saçına yetsin Diğer krem açıcılar ve oryaller hem istenilen sonucu vermiyor alacalı oluyor hemde çok yakıyor. Bu diğerlerine nispeten daha az zarar veriyor geç sonuç verse bile. Şimdi saçların açık cırt turuncudan, çiğ cırt turuncumsu bi platine döner. O esnada 12.0 gibi ekstra açık sarıların içine tırnak kadar maviyi karıştırarak kullan. Saçının turunculuğunu alır tatlı ve küllü bir renk elde edersin. Ama çok yoğun küllü saç seviyorsan (grimsi yeşilimsi yansımaları olan) iki tırnak kadar kat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?