• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Evde Küllü Açık Sarı Saç Denemeleri

damlasudamlasu

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2019
40
8
16
36
Öncelikle herkese merhaba. Başlıktan da anlaşılacağı gibi saçlarmı evde açık tonda sarı yapmak istiyorum. Yıllarca kuaföre yaptırdım ama artık çok sıkıldım. Saatlerce bekle sonuçta istediğin renk çıkmasın. Ya da saçların yansın. Maliyeti de çok yüksek. İşini iyi yapanlar elbette var ama ben artık kendim boyamak istiyorum. İlk olarak ayrı zamanlarda 2 krem açıcı kullandım. İlki çok turuncu oldu. İkincisi turunculuğu biraz alsada değişik bir ton oldu. Kesinlikle sarı olmadı. Açıcıyla birlikte gümüş gri ve küllü sarı da kullandım. Küllü açık bir sarı elde etmek için ne yapmam gerekiyor lütfen bilgisi olan varsa yada evde deneyen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Gri surduysen yanma ihtimali cok yuksek biraz ara ver dinlensin . Kulli sariyi tamamen yakalaman icin platine yakin bir sari elde etmelisin su anda o cok zor 3 ay en azindan aksin bekle sonra krem aciciyla yavas yavas ac bu durumda evde yapacaksan toz kullanmamalisin.❌
Iyce istedgn gb acildiginda duzgun bir marka kullu sari alabilirsin igora onermiyorum direk gri oluyor kullu saridan cok uzak . Loreal hight lift desen renk dogru duzgn tutmaz renk vermiyo bana en azindan
Palette miydi neydi kullu sarisi var o biraz daha iyi tam gri olmamasi icin biraz bakim yagi ya da sac kremi ekle boyaya ama en az 3 ay daha da elleme sacina snra bunlari yap

Saçların ne durumda bilmiyorum ama yıpranma çok yoksa palettenin yoğun renk açıcısından al o daha turuncusuz şekilde açıyor saçı. Ama bu işlemi iki defa ard arda yapman gerekebilir çünkü oryal kadar açmıyor. Ama en azından oryal kadarda zarar vermiyor. Benim saçlarım açık küllü sarı. Bende küllü renklere aşık biri olarak çok fazla deneyimim oldu. Bu işlemden sonra boya olarak küsüratlı bir renk alma (12.1 gibi ). Tavsiyem, 12.0 alıp boyanın içine tırnak kadar mavi boya katman. Önce boya kabına oksidanın birazını ve tırnak kadar mavi boyayı koy ve iyice karıştığından emin ol ardından geri kalanı karıştır. Mavi soğuk bir ton olduğu için turunculuğu alıyor ve griden daha güzel, doğal bir küllülük veriyor. Kendi saçımı böyle yapıyorum. Gri veya gümüşte katarak kullandım ama yaşlı birinin saçı gibi gösteriyor.

Uraniaaflora Uraniaaflora Cnm cevabın için çok teşekkür ederim. Ben palette ve nevacolorın açıcılarını kullandım. Boya olarak da palette koleston ve nevacolor kullandım.tabiki açılma oldu ama çok tuhaf oldu. Bu halde dışarı çıkılmaz:110:
Oryal denesem yanar mı acaba? Yada yine krem açıcı kullansam bu sefer istediğim tonu elde edebilir miyim?

Uraniaaflora Uraniaaflora Cnm cevabın için çok teşekkür ederim. Ben palette ve nevacolorın açıcılarını kullandım. Boya olarak da palette koleston ve nevacolor kullandım.tabiki açılma oldu ama çok tuhaf oldu. Bu halde dışarı çıkılmaz:110:
Oryal denesem yanar mı acaba? Yada yine krem açıcı kullansam bu sefer istediğim tonu elde edebilir miyim?
Boyanin akmasi gerek eger sacin su anda ack.renkse olur benimde bu ay oyle oldu 3 haftada 3 kez boyadim en son bununla boyadm bundan oncr oryel ardindan igorra kullu sari atmstm tamamen gri olmstu iyce aktiktan snra bununla platini yakaladim

Eklentiler

• 20190703_142116.jpg
    20190703_142116.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 120
ladylena ladylena cnm palette açıcı kullandım ama 1 defa. Çok turuncu oldu. Dediğin mavi boyanın markası nedir öğrenebilir miyim? İlginlendiğin için teşekkür ederim.

Lilafix veya exicolor ın yoğun mavi rengini tercih ediyorum. Parfümerlerinde hobby gibi mağazalarda bulunur. Alternatif olarak clemency nevacolor da olabilir. Saçların şuan açık cırt bir turuncuysa tekrardan palette yogun renk açıcıyı kullan. Ama normalde aldıgından bi kutu fazla alki saçına yetsin Diğer krem açıcılar ve oryaller hem istenilen sonucu vermiyor alacalı oluyor hemde çok yakıyor. Bu diğerlerine nispeten daha az zarar veriyor geç sonuç verse bile. Şimdi saçların açık cırt turuncudan, çiğ cırt turuncumsu bi platine döner. O esnada 12.0 gibi ekstra açık sarıların içine tırnak kadar maviyi karıştırarak kullan. Saçının turunculuğunu alır tatlı ve küllü bir renk elde edersin. Ama çok yoğun küllü saç seviyorsan (grimsi yeşilimsi yansımaları olan) iki tırnak kadar kat

Lilafix veya exicolor ın yoğun mavi rengini tercih ediyorum. Parfümerlerinde hobby gibi mağazalarda bulunur. Alternatif olarak clemency nevacolor da olabilir. Saçların şuan açık cırt bir turuncuysa tekrardan palette yogun renk açıcıyı kullan. Ama normalde aldıgından bi kutu fazla alki saçına yetsin Diğer krem açıcılar ve oryaller hem istenilen sonucu vermiyor alacalı oluyor hemde çok yakıyor. Bu diğerlerine nispeten daha az zarar veriyor geç sonuç verse bile. Şimdi saçların açık cırt turuncudan, çiğ cırt turuncumsu bi platine döner. O esnada 12.0 gibi ekstra açık sarıların içine tırnak kadar maviyi karıştırarak kullan. Saçının turunculuğunu alır tatlı ve küllü bir renk elde edersin. Ama çok yoğun küllü saç seviyorsan (grimsi yeşilimsi yansımaları olan) iki tırnak kadar kat
Deneyeceğim teşekkür ederim inşallah düzelir

Back