Evde Kullanım İçin Laptop Tavsiyesi

rmysyl

Guru
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2012
232
154
Merhaba hanımlar,
10 yıldır kullandığımız pc'nin miadı doldu, ben pek anlamıyorum teknolojik terimlerden

Evde Microsoft Officce programlarını kullanabileceğim, internet kullanımı örn. (film,müzik,online yayın vb..),resim ve müzik dosyalarını depolayabileceğim muhasebe programı kurabileceğim, işlemleri kasmadan yerine getirebilecek bir laptop arıyorum, ne çok basit olsun nede gereksiz göz boyayıcı uygulama ve donanıma sahip olsun orta halli birşey.
Ortalama bültçem 1200- 1300 tl. daha ucuz olursa memnun olurum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben 5 senedir packard bell kullanıyorum.Memnunum ama artık ağırlaşmaya başladı 10 sene iyi kullanmışsınız

canım aldınız mı leptopu?

Almadım henüz dişçi masraflarından laptop parası eridi
eğer hala laptop almayı düşünüyorsanız, ben laptopumu satıyorum. tam aradığınız ihtiyaçları karşılayabilecek, az kullanılmış, gayet kullanışlı, yeni sayılabilecek bir laptop. artık evde ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. 650 tl. benim laptopun piyasadaki sıfır fiyatı 1200-1300 civarında.

Elektronik aletlerde biraz çekimserim ikinci el alışverişinde evet hala laptop almadım bültçeyi sarstım ne yapsam bilemedim ki,biraz zaman verin bana param olunc tekrar konuşalım tabi hala satmamış iseniz.

Hala bilgisayarımı satmadım. Ama artık acil satmalıyım. 5 gün içinde ödemem var. Eğer düşünüyorsanız biraz daha indirim yapabilirim. 600'e verebilirim. Laptopum gerçekten kullanışlı ve yeni. Sorunsuz yıllarca kullanabilirsiniz. Zaten ben de 2 sene önce sıfır almıştım. Çok az kullandım. Hatta almadan önce istediğiniz kadar kontrol edebilirsiniz. Ya da anlayan bir arkadaşınıza gösterebilirsiniz. Ben İst. Esenyurt'ta oturuyorum. Niyetiniz varsa tel. numaramı verebilirim. Adım Yağmur.

Evde kullanım için 4gb lık ram' i olan, i3 işlemcili bir bilgisayar sizi 3-4 sene çok rahat idare edecektir. Özellikle Acer modellerini 900tl civarına alabilirsiniz bahsettiğim özelliklerde. Ben kendm kullanıyorum 4 yıldır, bilgisayar öğretmeniyim, ihtiyacımı fazlasıyla görüyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…