canım aldınız mı leptopu?Merhaba hanımlar,
10 yıldır kullandığımız pc'nin miadı doldu, ben pek anlamıyorum teknolojik terimlerden
Evde Microsoft Officce programlarını kullanabileceğim, internet kullanımı örn. (film,müzik,online yayın vb..),resim ve müzik dosyalarını depolayabileceğim muhasebe programı kurabileceğim, işlemleri kasmadan yerine getirebilecek bir laptop arıyorum, ne çok basit olsun nede gereksiz göz boyayıcı uygulama ve donanıma sahip olsun orta halli birşey.
Ortalama bültçem 1200- 1300 tl. daha ucuz olursa memnun olurum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
eğer hala laptop almayı düşünüyorsanız, ben laptopumu satıyorum. tam aradığınız ihtiyaçları karşılayabilecek, az kullanılmış, gayet kullanışlı, yeni sayılabilecek bir laptop. artık evde ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. 650 tl. benim laptopun piyasadaki sıfır fiyatı 1200-1300 civarında.Almadım henüz dişçi masraflarından laptop parası eridi
Elektronik aletlerde biraz çekimserim ikinci el alışverişinde evet hala laptop almadım bültçeyi sarstım ne yapsam bilemedim ki,biraz zaman verin bana param olunc tekrar konuşalım tabi hala satmamış iseniz.eğer hala laptop almayı düşünüyorsanız, ben laptopumu satıyorum. tam aradığınız ihtiyaçları karşılayabilecek, az kullanılmış, gayet kullanışlı, yeni sayılabilecek bir laptop. artık evde ihtiyacım olmadığı için satmak istiyorum. 650 tl. benim laptopun piyasadaki sıfır fiyatı 1200-1300 civarında.