Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım baktım ama senin kaydırağın kenarlarında hiç korkuluğu tutuncak yerleri yok benim oğlum daha 20 aylık düşer yinede çok teşekkürler...Cnm bende bi kaydırak var 70 tl pilsan ilgilenirsen konuma bakabilirsin. Gerçi konumu durdurdum ama ilgilenirsen bak
Olabikir canım linkini atsanaTutucak yerleri var cnm yanlış bakmıi olmayasın
Aaa hatırladım canım sizinle 60 a anlaşcakken eşiniz 80 den aşşağıya olmaz demişti:)Cnm telden girdim o yüzden linkini atamıyorum kaydırrak satıyorum tercihen bursa içine diye başlığı var konumun ilk sayfalarda
Hmmm hayırlı satışlar canım ben en fazla 55-60 lık bişey arıyorum çünki 35 felanda kargo ücreti tutarEvet cnm eşim 80 altı olmaz diyor yinede 70 kabul edene vercem cnm
Malesef bulamadım canım pilsan atla idare ediyoz şimdlik iki çocuk olmasa iyi kötü çokarcam dışarıya ama biri 3 aylık biri 22 büyük olan enerjisini atamadıkça eve ve bize sarıyoKışın evde hakikaten zor umarım bulursun arkadaşım istediğin gibi bir şey..
Haklısın iki çocukla Allah kolaylık versin ben bitaneyle zorlanıyorum. Top oynuyor koridorda tepeme çıkıyo dağıtıyo şımarıyor 30 aylığı geçtik şükür ama daha bi hareketlendik maşaAllah. Sağlıklı ömürleri olsun yavrularımızın yaz gelince durulurlar biraz:)Malesef bulamadım canım pilsan atla idare ediyoz şimdlik iki çocuk olmasa iyi kötü çokarcam dışarıya ama biri 3 aylık biri 22 büyük olan enerjisini atamadıkça eve ve bize sarıyo![]()
İnşallah canım ya valla karıştım kaldım oyuncağımız çok ama sıkılıyo bi süre sonra evin içi şkamyon ve kepçe kaynıyo birdürü araba toplattırmıyoda toplarsak kardeşinin kulağını gözünü keşfetme oyunu oynuyoHaklısın iki çocukla Allah kolaylık versin ben bitaneyle zorlanıyorum. Top oynuyor koridorda tepeme çıkıyo dağıtıyo şımarıyor 30 aylığı geçtik şükür ama daha bi hareketlendik maşaAllah. Sağlıklı ömürleri olsun yavrularımızın yaz gelince durulurlar biraz:)