Bebek İkinci El evde kullanım için kaydırak basket potası vb. veyada akülü araba benzeri eşyalar arıyorum

melikli23

HİÇ AYIRMA RABBİM BİZİ...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2012
3.336
1.524
448
Arkadaşlar uygun fiyatlı kaydırak salıncak yada akülü araba benzeri oğluşumu evde oyalayabileceğim şeyler arıyorum....

Cnm bende bi kaydırak var 70 tl pilsan ilgilenirsen konuma bakabilirsin. Gerçi konumu durdurdum ama ilgilenirsen bak
Canım baktım ama senin kaydırağın kenarlarında hiç korkuluğu tutuncak yerleri yok benim oğlum daha 20 aylık düşer yinede çok teşekkürler...

Cnm telden girdim o yüzden linkini atamıyorum kaydırrak satıyorum tercihen bursa içine diye başlığı var konumun ilk sayfalarda

Cnm telden girdim o yüzden linkini atamıyorum kaydırrak satıyorum tercihen bursa içine diye başlığı var konumun ilk sayfalarda
Aaa hatırladım canım sizinle 60 a anlaşcakken eşiniz 80 den aşşağıya olmaz demişti:)

Kışın evde hakikaten zor umarım bulursun arkadaşım istediğin gibi bir şey..
Malesef bulamadım canım pilsan atla idare ediyoz şimdlik iki çocuk olmasa iyi kötü çokarcam dışarıya ama biri 3 aylık biri 22 büyük olan enerjisini atamadıkça eve ve bize sarıyo:KK43:

Malesef bulamadım canım pilsan atla idare ediyoz şimdlik iki çocuk olmasa iyi kötü çokarcam dışarıya ama biri 3 aylık biri 22 büyük olan enerjisini atamadıkça eve ve bize sarıyo:KK43:
Haklısın iki çocukla Allah kolaylık versin ben bitaneyle zorlanıyorum. Top oynuyor koridorda tepeme çıkıyo dağıtıyo şımarıyor 30 aylığı geçtik şükür ama daha bi hareketlendik maşaAllah. Sağlıklı ömürleri olsun yavrularımızın yaz gelince durulurlar biraz:)

Haklısın iki çocukla Allah kolaylık versin ben bitaneyle zorlanıyorum. Top oynuyor koridorda tepeme çıkıyo dağıtıyo şımarıyor 30 aylığı geçtik şükür ama daha bi hareketlendik maşaAllah. Sağlıklı ömürleri olsun yavrularımızın yaz gelince durulurlar biraz:)
İnşallah canım ya valla karıştım kaldım oyuncağımız çok ama sıkılıyo bi süre sonra evin içi şkamyon ve kepçe kaynıyo birdürü araba toplattırmıyoda toplarsak kardeşinin kulağını gözünü keşfetme oyunu oynuyo :-) seslenmiyoz defiğin gibide gitgide hareketlendi akıllamınca bide ağlayarak dediğini yaptırmayı krşfetti çooook zor karıştım kaldım napcan rabbim yokluklarını göstermesin

Amin canım. Sanki benim oğlumu anlattın yazdıklarınla ağlamayı geçti çığlık atıyo arada illa dediği olsun diye bi ton oyuncak yerlen bir hiçbirine baktığı yok tepinme koşma aktivite peşinde hep:) Rabbim sağlık versin. İyi geceler.

Back