• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kpk tabancas solsyonu nasl yaplr ?

usimal

hayallerim gerçek olsa
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
206
0
96
Diğer
merhabalar geçen gün oğluma köpük tabancası aldım aslında sanırsam daha çok kendime aldım çocukluğumdan beri çok severim üfleyince çıkan köpükleri tabi benim zamanımda yoktu böyle şeyler telleri bükerek yapardık neyse görünce çok hoşuma gitti ama tabi beraberinde satılan solüsyonlar hemen bitti evde yapayım dedim
önce bulaşık deterjanı denedim olmadı
şampuan olmadı
arap sabunu olmadı
duş jeli olmadı
deterjan gerçi matik var tabi evde o da olmadı
sıvı el sabunu olmadı
aklımada başka gelen bir banyo köpüğü var ama oda evde yok olurmu bilmiyorum
bunu deneyip başaran var mı nasıl yapılıyor bu solüsyonlar?

abimin kızları bulaşık deterjanıyla yapıyorlar ama nasıl yaptıklarını tam olarak bilmiyorum

evet bulaşık deterjanı aynı performansı vermiyo ne yazık ki. ben geçen denedim de. attım geri makineyi sonra. yapılmıyo o içinde solüsyon gibi bulaşık deterjanı ağır geliyo köpük yere iniyo patlıyo iki saniyede.

evet bulaşık deterjanı aynı performansı vermiyo ne yazık ki. ben geçen denedim de. attım geri makineyi sonra. yapılmıyo o içinde solüsyon gibi bulaşık deterjanı ağır geliyo köpük yere iniyo patlıyo iki saniyede.

denemediğim sadece banyo köpüğü kaldı artık bir ara alırsam diye biryerlerde saklıyacağım makineyi o da oldu oldu yoksa atacağım bende

bebek şampuanı üçkez sıkın hanı usten pompalı oluyor zaten fair bulasık sabunundan ıkı yemek kasıgı ıkı ymk kasıgı su 4 5 damla kolanya ben şimdi denedım oldu deneyın goreceksınız

şimdi araştırdım da galiba buldum deneyenler harika demiş ...
şampuan
su
3/4 damla kolanya
benim oğlan kolanyayı bitirmiş yarın alıp denerim sonucu paylaşırım sizinle ...:29:

Back